Wpis z mikrobloga

@tosyu: no i może jej nawet tyłek wysłać na niską orbitę okołoziemską, ale nadal nie będą pasować do zdjęcia, które ma niby przedstawiać kobietę na motocyklu. Tak samo zdjęcie, na którym facet ubrany w strój do koszykówki i spodnie od garnituru oraz eleganckie buty wykonuje wsad, wyglądałoby zwyczajnie idiotycznie.

Jeśli przyjęło się jakieś założenia, to trzeba się ich trzymać, a zdjęć kobiecych tyłków jest w internecie tyle, że naprawdę "podnoszenie dupki"
  • Odpowiedz
Jeśli przyjęło się jakieś założenia, to trzeba się ich trzymać

@Pantokrator XD

za pomocą szpilek, przy założonym na łbie kasku i siedząc na motocyklu dało efekt zwyczajnie komiczny

Choć się nie zgadzam, szanuje twoja opinie ;)
  • Odpowiedz
@tosyu: następne - laska w kasku kosmonauty, siedząca w fotelu pilota wahadłowca, w szpilkach i piance do surfingu.

Ja rozumiem, że "o, fajna laska" to wystarczający argument, by uznać dane zdjęcie za dobre dla niektórych, ale jak się przegląda dłużej internet, to poza tyłkami i cyckami zaczyna się też doceniać, nie wiem, pomysł, ogólną estetykę, spójność koncepcji itd. itp.
  • Odpowiedz
@tosyu jest zdjęcie, to komentuję, że to beznadziejne zdjęcie, a jak dla kogoś estetyka się na dupie zaczyna i kończy, to trudno.

Opinie są różne,, a ja lubię swoją uzasadnić.
  • Odpowiedz