Aktywne Wpisy
Zoriuszka +231
Ciekawe czy za mojego życia wejdzie 4 dniowy dzień pracy. Rozwiązanie to ma same plusy dla społeczeństwa w sumie wedle badań, nie tylko pod względem zdrowia psychicznego pracowników, ale także ich wydajności w pracy.
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
detar +240
@BigFred przez miłość? Raczej przez to, że ta miłość była zbudowana na kłamstwie. Nie był osobą, za którą się podawał. Sam to przyznał. Że nie jest w stanie odczuwać tak, jak inny człowiek. Że zakochałam się tylko w postaci przez niego wymyślonej,którą odgrywał. Do tego dochodzą reakcje
Komentarz usunięty przez autora
@BigFred przez miłość? Raczej przez to, że ta miłość była zbudowana na kłamstwie. Nie był osobą, za którą się podawał. Sam to przyznał. Że nie jest w stanie odczuwać tak, jak inny człowiek. Że zakochałam się tylko w postaci przez niego wymyślonej,którą odgrywał. Do tego dochodzą reakcje
@Kuczer: miałam na myśli tylko to, że codziennie odczuwam ból psychiczny, a nie mam problemu z odczuwaniem bólu fizycznego. Mimo wszystko chętnie zamieniłabym jeden na drugi...
@merdig jeju, to jest przekochane! Ślicznie dziękuję ʕ•ᴥ•ʔ
@Trzyzet gdyby nie od ordynatora to zależało, już dzisiaj by mnie potrzenieśli. Niestety muszą czekać na jutro na decyzję.
Staraj się nie analizować i nie rozmyślać o całej reszcie, to nie będzie łatwe ale jak będziesz "ćwiczyć" i próbować - będzie lepiej z każdym dniem. Za nic się nie obwiniaj i nie stawiaj sobie niepotrzebnych wymagań. Kibicuję Ci, jeszcze będzie dobrze i będziesz się śmiać
:)