Wpis z mikrobloga

Mirki.... Leżę na OIOMie po nieudanej próbie samobójczej. Jutro przenoszą mnie na zamknięty oddział psychiatryczny. Proszę, trzymajcie kciuki, żebym wyszła z #depresja ... :(
  • 106
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@IndeedIndeedIndeed wiem jak głupie to było. Teraz zdaję sobie z tego sprawę. Ale uwierz mi, w tamtym momencie nie byłam świadoma swoich czynów.
@BigFred przez miłość? Raczej przez to, że ta miłość była zbudowana na kłamstwie. Nie był osobą, za którą się podawał. Sam to przyznał. Że nie jest w stanie odczuwać tak, jak inny człowiek. Że zakochałam się tylko w postaci przez niego wymyślonej,którą odgrywał. Do tego dochodzą reakcje
  • Odpowiedz
  • 1
@IndeedIndeedIndeed wiem jak głupie to było. Teraz zdaję sobie z tego sprawę. Ale uwierz mi, w tamtym momencie nie byłam świadoma swoich czynów.
@BigFred przez miłość? Raczej przez to, że ta miłość była zbudowana na kłamstwie. Nie był osobą, za którą się podawał. Sam to przyznał. Że nie jest w stanie odczuwać tak, jak inny człowiek. Że zakochałam się tylko w postaci przez niego wymyślonej,którą odgrywał. Do tego dochodzą reakcje
  • Odpowiedz
@PVMarcinek: chyba po raz pierwszy się dzisiaj uśmiechnęłam, dziękuję :)
@Kuczer: miałam na myśli tylko to, że codziennie odczuwam ból psychiczny, a nie mam problemu z odczuwaniem bólu fizycznego. Mimo wszystko chętnie zamieniłabym jeden na drugi...
  • Odpowiedz
@Migea: gdybym złowił złotą rybkę to moim pierwszym życzeniem byłoby żebyś wyszła z depresji. Trzymaj się mirabelko, trzymam za Ciebie kciuki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Migea skup się na prostych czynnościach i myśl o nich. O piciu herbaty, jedzeniu kanapki, braniu prysznica.
Staraj się nie analizować i nie rozmyślać o całej reszcie, to nie będzie łatwe ale jak będziesz "ćwiczyć" i próbować - będzie lepiej z każdym dniem. Za nic się nie obwiniaj i nie stawiaj sobie niepotrzebnych wymagań. Kibicuję Ci, jeszcze będzie dobrze i będziesz się śmiać
:)
  • Odpowiedz