Wpis z mikrobloga

Wydaje mi się że ten Janusz "Przegrałem z Tigerem" Kupiec, to gość któremu:
- wydaje się że jest zabawny
- chyba nie ma znajomych w życiu codziennym i ma erekcję kiedy czyta komentarze dzieci którzy mu przyklaskują
- jest stulejkarzem
- poświęca czas i pieniądze na takie głupoty jak wyjazd do Manufaktury żeby dać się zniszczyć Tajgerowi i Kobrze
- jest spokrewniony z Tigerem, też się napina przez internet kiedy mówisz mu całą prawdę (że przegrał)

#baleron #klejnotmopsu #tiger #bonzo
Czopelka - Wydaje mi się że ten Janusz "Przegrałem z Tigerem" Kupiec, to gość któremu...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nighthuntero: Możliwe że tak jest lub nie jest, nie znam wszystkich matek i ojców. Wiem natomiast jedno. Bonzo przeżuł swoimi podgniłymi ząbkami Janusza "Przegrałem z Tigerem" Kupiec, później go wypluł i wypróżnił się na niego niestrawioną pizza gotowaną na oleju, w zamian za to Janusz "Baleron" Kupiec udzielił mu paru ojcowskich porad i na koniec podał mu łapę. A gdy zrouzmiał że przegrał, zorganizował kolejny wywiad, który musiał przeprowadzić ktoś,
  • Odpowiedz
@Czopelka: k---a jak mnie śmieszą tacy hejterzy, którzy nic nie zrobili tylko komentują xD Serio ogarnij życie, bo widać, że to ty nie masz znajomych tracąc czas na oglądanie tych filmów, w tym wywiadu ponad 1 godzinnego xD No k---a prosze cie wyjdz na dwor, zagadaj do chlopaka i ogarnij zycie. kuto na temat. bec.
  • Odpowiedz
@Neaopoliti: dobra dobra przekonales mnie. Zagadam i znajdę sobie chłopaka tak jak ty. Ale mam nadzieje ze nie będzie takim przegrywem i zerem jak ten Janusz Kupiec ktory dał się wyruchać Tigerowi i Kobrze.
  • Odpowiedz