Wpis z mikrobloga

Jeden z najbardziej żenujących pomyslów mojego życia? Byłam zakochana w Nellym i przez długi czas na znak miłości do niego chodziłam do szkoły z naklejonym na mordę plastrem, w tym samym miejscu. Oczywiście wszystkich informowałam dlaczego go noszę, k---a XDDD

Z zażenowania musiałam się przejść po pokoju. Na swoje usprawiedliwienie powiem, że byłam w 4, góra 5 klasie podbazy.

Niestety #truestory i #oswiadczeniezdupy
L.....3 - Jeden z najbardziej żenujących pomyslów mojego życia? Byłam zakochana w Nel...

źródło: comment_16UZbuLZxB5JeHgmYihIIsaKtGzUpYNP.jpg

Pobierz
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lim3: ależ kwikłam (ʘʘ) ale ja też miałam takie odpały. moją pierwszą miłością w podbazie był Orlando Bloom, a później kochałam się jeszcze w Upiorze z opery (sic!) z filmu XD pisałam nawet kontynuację losów Upiora i Christine ;__;
  • Odpowiedz
@Lim3: Nawet w podbazie mnie rozwalało to przekonanie fanek jakiegoś aktora czy muzuka takich jak ty, że to właśnie "ja jestem największym fanem tej osoby na świecie".

I to nie było jakieś rzucanie słów na wiatr tylko absolutna, poważna, 100% pewność że posiadanie zeszytu do 3 przedmiotów z czyimś zdjęciem i dwukrotne obejrzenie filmu / przesłuchanie paru piosenek to najwyższa forma oddania dla czyjejś twórczości z pośród milionów fanów XD
  • Odpowiedz
@Lim3: umarłam ze śmiechu xD ja z żenujących rzeczy to pisałam w podobazie bloga o związku Harrego z Hermioną, która romansowała na boku z Malfoyem xDDDDDD dałabym sporo kasy, zeby to poczytać teraz, miałam nawet sporo czytelników, a raczej czytelniczek xD

a z takich podobnych do Twoich to raz sobie rzęsy przyciełam, już nie pamiętam o co chodziło i żeby to UKRYĆ to nałożyłam jakiś gazik na oko i przylepiłam
  • Odpowiedz
@Lim3: czytam takie wpisy i smutam... bo o ile nie ogarniam kto to nelly, to patrzac po focie jakis produkt ~roku 2000.

To potem widze:

byłam w 4, góra 5 klasie podbazy.

I tak sie zastanawiam co ja tu robie ( )
  • Odpowiedz
@numberxnine nie znam ciuchów prosto czy el polako wec się nie wypowiem ale co jest złego w plnach? Mam póki co pasek do spodni i tanktop (w najbliższych planach spodnie ) i muszę przyznać że to naprawdę wysokiej jakości odziez
  • Odpowiedz
@Lim3: ja sobie robiłam "tatuaże" żyletką z jakimiś gangsta tekstami. Raz wyciełam sobie na dłoni "fuck cośtam", a potem poszłam do dentysty i babka mnie opieprzyła, że doskonale zna angielski i wie co to znaczy. Ale żenada xd Raz nawet na twarzy sobie zrobiłam "tatuaż" i w szkole mnie palcami wytykali. Ale ja miałam wyższy poziom s----------a.
  • Odpowiedz
@Lim3: wyobraź sobie mnie , blondyna w 91 roku, zachwyconego muzyką The Cure. Co ja w tamtych czasach przeżywałem w szkole chodząc z natapirowanymi włosami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lim3: przez jakiś czas były blizny :D ale już nie ma po nich śladu na szczęście. Ciesze sie, ze mi nie o------o i sobie prawdziwego tatuażu nie zrobiłam, bo to by była tragedia xd
  • Odpowiedz