@wycz: Taki sam model here, poletzam, chociaż pewnie niedługo zmienię je na 2x 3440x1440 tylko musze della xps kupic ze stacja dokującą na thunderbolcie :)
@BlueKygo: Jeśli ma być to 1 monitor to bierz 21:9, bo są naprawdę wygodne do pracy. Jeśli jesteś skłonny kupić 2 monitory, to będzie to jeszcze lepsze opcja. Kup nawet tańsze. Za ~600zł można dostać dobry monitor.
Jeśli nie używałeś nigdy 2 monitorów, to spróbuj, a nie będziesz chciał wracać do jednego.
@BlueKygo: Możesz wziąć tego 16:9 i do tego dostawić jakiś tani. Ja np. mam zamiar zostawić sobie 2209WA (16:10) i postawić go w pionie jako ekran do czytania dokumentów, instrukcji, etc. Wersja low budget to właśnie jakiś używany 16:10 albo i 4:3 1600x1200.
21:9
Zwykły
Głównie monitor do #programowanie, pewnie sporo ludzi z takich korzysta.
#monitory #pytanie #informatyka
Jaki monitor
Jeśli jesteś skłonny kupić 2 monitory, to będzie to jeszcze lepsze opcja. Kup nawet tańsze. Za ~600zł można dostać dobry monitor.
Jeśli nie używałeś nigdy 2 monitorów, to spróbuj, a nie będziesz chciał wracać do jednego.
@JoeBlade:
@Felonious_Gru:
@TheNewIcek: tyle ze jeden 15 cali już mam z laptopa, ten ma być jako drugi, to który polecacie mireczki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)