Aktywne Wpisy
![Linnior88](https://wykop.pl/cdn/c0834752/32323c99657b801ca9b083888b4f3f720486ceb795ca0623831b5a9126b43f15,q60.png)
Linnior88 +13
Ludzie którzy mówią że #damskiprzegryw nie istnieje a ja mam 28 lat i nadal dziewica , to niektóre 16 latki mają o wiele większy przebieg
The_Earl +72
Pierwsza szklanka: eee, to wcale nie jest takie złe jak mówili, będzie git, wypiję całe 4 litry bez problemu
W połowie: k---a, to jednak nie jest wcale takie dobre jak mi się wydawało na początku
Pod koniec: Dumbledore pijący eliksir śmierci, błagający żeby już nie trzeba było pić kolejnej szklanki
#kolonoskopia #zdrowie #niewiemjaktootagowac #medycyna #wykop30plus troche #heheszki ale tak nie
W połowie: k---a, to jednak nie jest wcale takie dobre jak mi się wydawało na początku
Pod koniec: Dumbledore pijący eliksir śmierci, błagający żeby już nie trzeba było pić kolejnej szklanki
#kolonoskopia #zdrowie #niewiemjaktootagowac #medycyna #wykop30plus troche #heheszki ale tak nie
![The_Earl - Pierwsza szklanka: eee, to wcale nie jest takie złe jak mówili, będzie git...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/822fb1312d9a8f966edbb461efa79705f03799ab2d0393279f0e0fcb7e2edf98,w150.jpg?author=The_Earl&auth=3038e22cb9319e1254c4cc3ae98f689d)
źródło: fort
Pobierz
Jakiś czas temu postanowiłem przerobić pierwszą apkę, jaką kiedykolwiek napisałem (prosty saper), bo była już wybitnie niedzisiejsza, a z drugiej strony szkoda było ją wywalać.
Zmieniłem design, dodałem okołogrowe rzeczy od Google'a, dorzuciłem statystyki/wykresy, opcjonalne motywy i jeszcze parę innych mniejszych lub większych rzeczy. Niemniej jednak cudów tutaj nie ma - saper jaki jest, każdy widzi i jeśli kogoś to nie kręci, to raczej ta apka tego nie zmieni :P
Ale jeśli ktoś zainteresowany się znajdzie to zachęcam do sprawdzenia/ocenienia/napisania paru słów komentarza.
Link do Google Play
Dzięki, miłego.
#androiddev
A mówiąc poważniej to po pierwszym, manualnym zalogowaniu apka zapamiętuje ten fakt i każdy następny raz powinien przebiegać automatycznie. Jedynie czasami miałem z tym problemy, gdy akurat Google Games uznało, że teraz mnie nie zaloguje, ale to raczej sporadyczne przypadki.
Tak czy inaczej dzięki za info, po pracy przyjrzę
W sumie okazało się, że miałeś rację - faktycznie zapisywałem sobie, że apka ma logować automatycznie, ale nie odświeżałem lokalnej zmiennej po której to sprawdzała, więc do czasu, aż nie ubiło się i odtworzyło ekranu menu (czyli realnie do czasu ponownego odpalenia apki) ta wartość pozostawała błędna.
Dzięki jeszcze raz, naprawię to wraz z najbliższą aktualizacją :)