@alittlegosu: ja to g---o paliłem cztery miesiące. kiedy osiągnąłem pułap 20 dziennie przestałem, stopniowo, wspomagałem się epapsem. udało mi się półtora miesiąca bez jednej fajki wytrzymać. A potem kupiłem ciulowy liquid i nie chciało mi się go palić i wróciłem ( ͡°ʖ̯͡°) teraz znowu niebezpiecznie dużo palę analogów ale nowy liquid w drodze i mam nadzieję że tym razem dam radę. Fajki to g---o,
@p1p2p3: no tego akurat nie robilem a szkoda ( ͡º͜ʖ͡º) @TymRazemNieBedeBordo: Na spontanie z dnia na dzien mi sie udalo, najtrudniej przy piciu - wiadomo :) Ale przez jakies 2miechy w kryzysowych syt. pociagnalem pare maszkow e-fajka i jakos dalem rade. Ty tez dasz mirku ! No i fajki to gowno !!!!!111one
@alittlegosu: co cię zmusiło żeby mając 13 sięgnąć po fajki? Mam 16 i jestem przeciwnikiem wszelkich używek (poza słodkimi alkoholami, bo podobno prędzej zwymiotuje się od nadmiaru cukru niż upije, acz osobiście nie próbowałem).
Dzis mija rok od kiedy nie pale ʕ•ᴥ•ʔ
Pijcie ze mna kompot mireczki ( ͡º ͜ʖ͡º)
#chwalesie #oswiadczenie #rokbezpapierosa
@BetonowyTampon: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
A potem kupiłem ciulowy liquid i nie chciało mi się go palić i wróciłem ( ͡° ʖ̯ ͡°) teraz znowu niebezpiecznie dużo palę analogów ale nowy liquid w drodze i mam nadzieję że tym razem dam radę.
Fajki to g---o,
@TymRazemNieBedeBordo: Na spontanie z dnia na dzien mi sie udalo, najtrudniej przy piciu - wiadomo :) Ale przez jakies 2miechy w kryzysowych syt. pociagnalem pare maszkow e-fajka i jakos dalem rade. Ty tez dasz mirku !
No i fajki to gowno !!!!!111one
Trzymam kciuki mulireczku!