Aktywne Wpisy
jacobfcb +1
Siemka. Pytanie do samochodowych Geeków.
Które auto byście wybrali i dlaczego?
VW Passat 2024, 1.5 150KM TSi
Skoda Superb 2024, 1.5 150 KM TSi
Lexus ES300h 2024, 2.5 218 KM Hybryda
Auto
Które auto byście wybrali i dlaczego?
VW Passat 2024, 1.5 150KM TSi
Skoda Superb 2024, 1.5 150 KM TSi
Lexus ES300h 2024, 2.5 218 KM Hybryda
Auto
Szyderczak +483
Ludzie #!$%@?ą że Babiage nie powinien #!$%@?ć własnych wywodów, ale prawda jest taka że z uwagi na naszą historię #!$%@? komunizmu to nasz moralny obowiązek
Przeprowadzam #rekrutacja w mojej #pracbaza #praca. We wtorek poszło ogłoszenia, w środę Karyna przesyła CV. Średnie to CV ale robiła coś do czego poszukuję zatem dzwonię dziś.
-Dzień dobry, tu Imię Nazwisko, dzwonię z firmy FIRM
Tu nastąpiło wtrącenie się Karyny
-ja nie jestem zainteresowana, nic nie kupie, proszę usunąć mnie z bazy, do widzenia (tu następuje rozłączenie).
Porażony logiką tejże Karyny poszukującej pracy popadłem w melancholię i rozpacz.
Taka rada Mircy, jak wysyłacie CV odbierajcie telefon z nieznanego numeru, nie piszcie SMS w stylu "ktoś ty?" "znamy się?", bądźcie do ch przygotowani, że Wasza akcja wysłania CV spowoduje reakcję w postaci telefonu od rekrutera.
#logikarozowychpaskow
@kabuki8888: rezygnowanie to też standard, nie przychodzenie. Tracisz tylko czas na przejrzenie CV i przygotowanie się do
Totalny freestyle jeśli chodzi o wypisywanie doświadczenia itd:)
@1Bodgan: nie wiesz jakim jesteśmy pracodawcą, w ogłoszeniu opisałem obowiązki i wymagania;] Są ludzie do pracy ale faktycznie, ci urodzeni przed 90tym rokiem zdecydowanie inaczej wychowani, z innym podejściem do życia i pracy. Jak napisałem, 10% kosmosy, 80% to tak neutralnie jeśli chodzi o CV z drobnymi błędami ewentualnie, 10% to bardzo dobre CV i bardzo wartościowi ludzie. A i tak naprawdę