#warszawa #kluby Cześć Mirki i Mirabelki, mam zamiar wyskoczyć na weekend z znajomymi do Warszawy, polećcie jakiś klub coś więcej niż pub z piwem, słyszałem o bątą i lustrach ale w ogóle nie wiem czego się tam spodziewać
@herakliusz_atencjusz: Ze swojej strony mogę polecić multipub "Pod Grubą Kaśką" przy metrze Ratusz Arsenał. Byłem tam ostatnio ze znajomymi i bardzo fajnie się bawiliśmy. Do wyboru są 2 sale. Pierwsza z karaoke, a druga z DJ i parkietem.
@herakliusz_atencjusz: z mojej strony polecam La Playa. W BALu i bątą jest za dużo laleczek, które nawet nie potrafią tańczyć. Wpadaj jeśli tej nocy hajs jest z Tobą. Ktoś mówił o mazowieckiej- faktycznie, tam też są fajne kluby obok siebie, więc może być to najrozsądniejsze rozwiązanie :)
@herakliusz_atencjusz: idźcie na schodki, do wyboru w c--j klubów na świezym powietrzu i w sumie póki lato, to tam toczy się życie. z takich pod dachem polecę karową 31 i hydrozagadkę (relatywnie niskie siedliska s----------a)
@herakliusz_atencjusz: luzztra to klub techno (⌐͡■͜ʖ͡■), jak chcesz iść gdzieś potańczyć w fajnej atmosferze i przy dobrej muzyce to polecam dj bar żurawia
@herakliusz_atencjusz: Zależy jakich klimatów szukasz, ale na szybko i najbardziej uniwersalnie, to uderzcie do Klubokawiarni. Opcja druga, jako że w weekend ma być ciepło, to deptak nad Wisłą. Od mostu Łazienkowskiego do prawie Żoliborza klub na klubie takie na wolnym powietrzu) i zawsze coś dla siebie znajdziecie. A na bifor najlepiej do p----------w - to jest pubów w pawilonach przy Nowym Świecie, nieopodal ronda de Palma, tj de Gaulle'a. Luztra
A na bifor najlepiej do p----------w - to jest pubów w pawilonach przy Nowym Świecie, nieopodal ronda de Palma, tj de Gaulle'a.
Luztra