Aktywne Wpisy
Zwierz33 +5
#przegryw
Taki był pierwszy chuopki samochód 15 lat temu jak chuop miał 19 lat. A Wy jakie mieliście pierwsze albo macie ew. teraz ?
Fajny był jak rozbierałem drzwi to znalazłem stare gazety poza szpachlą ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Taki był pierwszy chuopki samochód 15 lat temu jak chuop miał 19 lat. A Wy jakie mieliście pierwsze albo macie ew. teraz ?
Fajny był jak rozbierałem drzwi to znalazłem stare gazety poza szpachlą ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
losowynick13 +18
znalazłem nietoperza pod prysznicem, no nietypowo przyznam szczerze
Nie ma absolutnie żadnych naukowych dowodów przeprowadzonych na podstawie rzetelnych badań na terapeutyczne działanie marihuany. W przeciwieństwie do badań dotyczących destrukcyjnego wpływu kannabinoidów na zdrowie. Przykro mi.
#marihuana #medycznamarihuana #narkotykizawszespoko #patologiazewsi #patologiazmiasta #patologia
To nie jest "zupełnie to samo" co medyczna marihuana, tylko "zupełnie co innego".
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol:
O, rany... co to znaczy przepisują jak antybiotyki? Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę jakie konsekwencje niesie ich nieuzasadnione i zbyt częste przepisywanie? W dzisiejszych czasach to bardzo poważny problem prowadzący do
@emka07: > Zwyczajnie wkurza mnie głupota ćpunków, którzy rozsiewają brednie a jedynym tego celem jest nic innego jak wybielenie swojego żywota, bo przecież nie jarają trawki dla zdrowia tylko dla przyjemności/szpanu na dzielni/itd., prawda?
1.No chwila, to na początku piszesz o braku leczniczego wpływu mj i że śmieszą Cię ludzie którzy wrzucają pseudoartykuły i wierzą w zbawienne działanie tej rośliny jednocześnie oszukując się bo to