Aktywne Wpisy
Jerzy_Kudelski +703
Zbita szybka po walce z przeciągiem bądź między rodzeństwem. Nie mów, że nie masz jej na sumieniu :)
#kiedystobylo #heheszki #lata90
#kiedystobylo #heheszki #lata90
KRZYSZTOF_DZONG_UN +580
Smutłem... to nie jest kraj dla mężczyzn... (╯︵╰,)
#pieklomezczyzn #blackpill #polska #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka
#pieklomezczyzn #blackpill #polska #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka
Człowiek szuka pracy. Mam ISTQB CTFL zdany na 90%. Podstawy typowych języków programowania (C++, ANSI C, C#, JAVA oprócz tego znam COBOLA i podstawy bankowości). Jestem byłym studentem 3 roku infy na dziennych na polibudzie a obecnie studiuję na eiti. IQ over 130 (żałosne się tym chwalić ale zawsze to jakiś atut). Język angielski, no cóż , biernie w piśmie to powiedziałbym, że biegle (czytam książki informatyczne typu dijkstra the art of programmming, blogi, ogladam streamy konferencji) natomiast w aktywnie w mowie na trudne tematy takie jak "gdzie pan widzi siebie za 5 lat" mógłby być ból. Mam straszne ciśnienie na znalezienie roboty za 2,5 do ręki (może być b2b, umowa o dzieło, praca na czarno, cokolwiek byle 2,5 do łapy było. Moje cv to rzeźnia, a 3 krzyżyk już dawno na karku. Za 2,5 będę stał na rzęsach i harował po 12 godzin, dam z sebie wszystko i będę lojalny jak kundel przygarnięty ze schroniska. Szukam szybkiej rekrutacji bez zbędnego HRowego #!$%@?, bo liczy się dla mnie czas.
Komentarz usunięty przez autora