Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wytrzzeszcz:
To mi nie przyszło do głowy :D Na początku miało być "o samcach beta", ale "o betach" było krótsze i bardziej ogólne. Bo chodzi też o zachowania beta.

Ponieważ lurkować to może trochę ludzi z okolic IT, wstawię jednak tych "samców". Inna sprawa, że nikomu z IT tekst ten by raczej nie zaszkodził ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PS. Zastanawiam się teraz, czy tag #zwiazki
  • Odpowiedz
@Sh1eldeR: Myślę że problemem nie są bety, srety, tylko p------e laski. "Podrywacze" łażą po mieście i do każdej laski zagadują "jesteś piękna dasz mi numer", ona standardowo go zlewa i on idzie dalej. "Zapytaj 100, to 101 da Ci numer!" No i trafiacie na p------e dziewczyny, dostajecie numery, wiążecie się z głupimi pipami i musicie robić takie poradniki.
Jak to czytam, to zawsze mi przychodzi na myśl taki poradnik dla
  • Odpowiedz
@Krzy___ek:

No i trafiacie na p------e dziewczyny, dostajecie numery, wiążecie się z głupimi pipami i musicie robić takie poradniki.

Idiotyczne jest stosowanie klasyfikacji sprowadzającej się do "ja" i "wy", gdzie w Wy są zarówno nauczyciele, jak i uczniowie. Zarówno wygrywy, jak i przegrywy. Nikt Ci nie zabroni tak klasyfikować, ale po prostu mówię -- to idiotyczne.

"Zapytaj 100, to 101 da Ci numer!" No i trafiacie na p------e dziewczyny, dostajecie
  • Odpowiedz
@Krzy___ek:
Urżnąłeś kawałek mówiący o tym, że chodzi o bardzo przeciętnych kolesi, nie top 20% ;-).

Dawaj więc. Zdradzaj sekrety. Napisz: jaka jest skuteczna metoda dla przeciętnego szaraczka, o przeciętnej gębie, zarobkach, beta-psychice (częstszej niż alfa!), przeciętnym męskim ubiorze i stylówie (lol) i nie znającego zasad gry.... w jaki sposób ma on pójść i zgarnąć sobie choćby atrakcyjną fizycznie (nawet mniej zarabiającą i mniej ogarniętą) laskę?

Jesteś w stanie to
  • Odpowiedz
@Sh1eldeR: jeju niebiescy, życie to zbiór procesów które mają nas udoskonalać, jak wiecie co się podoba różowym to czemu dalej zostajecie w tych beta ciuchach i w beta stanie umysłu bo tego nie rozumiem ? Oczywiście to samo się tyczy kobiet, ich szacunku do siebie i do mężczyzn. Podstawowym problemem dzisiejszego świata jest to że kobiety nie potrafią szanować swoich mężczyzn (bo jak tak patrzę dookoła ale też na swoje
  • Odpowiedz
@hannybunny: Odpowiem za siebie, kiedy przestajesz spelniać oczekiwania różowych, wiekszość decyzji zaczyna nosić znamiona "alfowania" i problemy z różowymi się kończą ( ͡° ͜ʖ ͡°). Polecam ten styl, szkoda życie marnować na ludzi o zbyt wygórowanych oczekiwaniach lu po prostu dziwki.
  • Odpowiedz
@hannybunny: a rozważałaś że nigdy nie było miłości, tylko kiedyś lepiej były zdefiniowane obowiązki w małżeństwie i gorsze traktowanie przy odstępstwach od normy - ostracyzm? Bo ogólnie nie warto za Ciebie oddawać życia, zwłaszcza że sama nie dajesz nic o porównywalnej wartości, no i to się - niestety nie kalkuluje. Może Ty wyrzeknij się egoizmu i oddaj życie za mnie, czy tam za jakiegoś innego faceta, tak dla odmiany?
  • Odpowiedz