Aktywne Wpisy

Wraczek +103
Na przestaje mnie zadziwiać, że w polskich realiach mamy tak wysoki współczynnik dzietności, powyżej 1.0.
W kraju gdzie część prawicy najchętniej robiłaby kobietom procesy za poronienie i stygmatyzowała ich dzieci, gdyby te okazały się homoseksualistami.
Restrykcyjna polityka aborcyjna, marne zarobki, horendalne ceny nieruchomości, niepewność geopolityczna, rząd sypiący kasę emerytom i starzejące się społeczeństwo.
Do tego dochodzi powrót PiS’u do władzy w 2027 i speedrun Białorusi.
I mimo tego wszystkiego KAŻDA PARA ma
W kraju gdzie część prawicy najchętniej robiłaby kobietom procesy za poronienie i stygmatyzowała ich dzieci, gdyby te okazały się homoseksualistami.
Restrykcyjna polityka aborcyjna, marne zarobki, horendalne ceny nieruchomości, niepewność geopolityczna, rząd sypiący kasę emerytom i starzejące się społeczeństwo.
Do tego dochodzi powrót PiS’u do władzy w 2027 i speedrun Białorusi.
I mimo tego wszystkiego KAŻDA PARA ma

splinter96 +623
źródło: 1000028843
Pobierz

To mi nie przyszło do głowy :D Na początku miało być "o samcach beta", ale "o betach" było krótsze i bardziej ogólne. Bo chodzi też o zachowania beta.
Ponieważ lurkować to może trochę ludzi z okolic IT, wstawię jednak tych "samców". Inna sprawa, że nikomu z IT tekst ten by raczej nie zaszkodził ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. Zastanawiam się teraz, czy tag #zwiazki
Jak to czytam, to zawsze mi przychodzi na myśl taki poradnik dla
Idiotyczne jest stosowanie klasyfikacji sprowadzającej się do "ja" i "wy", gdzie w Wy są zarówno nauczyciele, jak i uczniowie. Zarówno wygrywy, jak i przegrywy. Nikt Ci nie zabroni tak klasyfikować, ale po prostu mówię -- to idiotyczne.
@Sh1eldeR: To zdradzę Ci sekret, może.
Urżnąłeś kawałek mówiący o tym, że chodzi o bardzo przeciętnych kolesi, nie top 20% ;-).
Dawaj więc. Zdradzaj sekrety. Napisz: jaka jest skuteczna metoda dla przeciętnego szaraczka, o przeciętnej gębie, zarobkach, beta-psychice (częstszej niż alfa!), przeciętnym męskim ubiorze i stylówie (lol) i nie znającego zasad gry.... w jaki sposób ma on pójść i zgarnąć sobie choćby atrakcyjną fizycznie (nawet mniej zarabiającą i mniej ogarniętą) laskę?
Jesteś w stanie to
Komentarz usunięty przez autora
I to i to ;). Napisałem w prostym edytorze na przestrzeni paru dni (po kawałeczku), a potem przekleiłem.
Pisałem o tym kilka postów powyżej, możesz sobie sam