Aktywne Wpisy

wqeqwfsafasdfasd +244
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

johnshepard2000 +31
O co chodzi pecetowcom? Widzieliście kiedyś konsolowców, którzy w jakiś sposób wyszydzają albo obrażają osoby grające na PC? rumun nazywa konsolowców zwierzętami, bo grają w 30 fps (co z tego, że to pojedyncze przypadki i praktycznie każda nowa gra działa w 60 fps), tamae coś pier*oli, że zbliża się koniec konsol i normalni ludzie, którzy nie są fanboyami nie kupią PS6 tylko PC.
Serio, jaki oni mają problem? XD Bazowe PS5 kosztuje
Serio, jaki oni mają problem? XD Bazowe PS5 kosztuje
źródło: temp_file3555590857943706689
Pobierz

A i mam jeszcze pytanie, da się kupując na stronie np. @x-kom spersonalizować bardziej zamówienie? Konkretnie odjąć system i zamiast HDD wpakować SSD?
Zastanawiałem się też nad używanym macbookiem, ale nie wiem czy to ma sens przy moim budżecie, dlatego pytam też #ios
#szukamlaptopa #pustulkowelaptopy (pardą, ale tamten ma mało obserwujących, a ja szukam laptopa od kilku tygodni :/ )
Może T430S - fajny, lekki, nowszy procek już jest.
Ogólnie to celuj w HP probook/elitebook, Dell serie biznesowe, Lenovo ThinkPad. Używane, nowe, co
@FuzzBuzz: w tej cenie dostaniesz Aira z 2013/14 roku, ale model raczej podstawowy lub niewiele wyższy więc nie wiem czy Ci wystarczy. Plus jest taki, że mają szybki ssd i nadrabiają tym inne braki.
Daj jakieś porównania.
@FuzzBuzz: Dlaczego warto kupować dyski SSD do laptopów samodzielnie