Aktywne Wpisy
jakuba94 +71
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Soothsayer +19
peżocik z okazji stu tysięcy kilometrów dostał w prezencie mycie, czyszczenie układu hamulcowego, nowe opony continentale na bogatości kurła i czyszczenie układu paliwowego
15 Stycznia 2015
16 Stycznia 2015
2 sierpnia 2016
10 sierpnia 2016
Słownik PWN
Solidarność
1. poczucie wspólnoty i współodpowiedzialności wynikające ze zgodności poglądów oraz dążeń
2. odpowiedzialność zbiorowa i indywidualna określonej grupy osób za całość wspólnego zobowiązania
@Goofas: Ja p------ę, co za burak... To nie podpada przypadkiem pod jakiś paragraf?
on górnikom obieca co chcą, a prezes kaczyński przekaże mu na konferencji w tvp zaufanie dla misji naprawy górnictwa
przez pół roku dudek zamknie kopalnie, górnicy bedą wściekli, ale pis powie - no co? przecież to wasz człowiek zamkną kopalnie, nie my.
po czym w--------ą go z hukiem z ministerstwa.
po roku okaże się że jest doradcą macierewicza za 50koła miesięcznie