Aktywne Wpisy
masur1 +291
Eh, w poprzedniej pracy byłem 3,5 roku, zwodzili mnie z podwyżkami i awansami. Bardzo lubiłem tamtą pracę, ale finalnie każdy pracuje aby zarabiać, a nie dla atmosfery.
W międzyczasie odezwała się rekruterka, od niechcenia przeszedłem 3 etapy rekrutacji, dostałem list intencyjny na maila, jednak nadal czekałem na rozmowę roczną w maju, liczyłem, że w końcu zgodnie z obietnicami dostanę awans. Nic bardziej mylnego. 3 miesiące wypowiedzenia ciągnęły się jak flaki z olejem,
W międzyczasie odezwała się rekruterka, od niechcenia przeszedłem 3 etapy rekrutacji, dostałem list intencyjny na maila, jednak nadal czekałem na rozmowę roczną w maju, liczyłem, że w końcu zgodnie z obietnicami dostanę awans. Nic bardziej mylnego. 3 miesiące wypowiedzenia ciągnęły się jak flaki z olejem,
NicolasLatifi +1282
Ędomądo sugerowało dzisiaj test kupera, to zrobiłem z wynikiem życiowym "solo" - 2950 (wynik na zbiorowym: 3040). Polecam robić na jakimś stadionie lekkoatletycznym, a w grupie to w ogóle "#!$%@? z nieba"
Jak na razie w drodze do Štefaník Trail 140 biegnę w październiku Łemkowynę 30 z moją biegową podopieczną. Dla niej to będzie pierwszy bieg w górach i pierwszy w życiu bieg ponad półmaraton, ciekawe co z tego wyjdzie :)
#biegnijstefanika
Statystyki:
Dystans: 4.66 km
Wertykalnie: 20m(↑10m/↓10m)
Czas: ◷00:22:30
Średnie tempo: 4:50 min/km
Średnia prędkość: 12,41 km/h
Kalorie: 308 kcal
#sztafeta #ruszkatowice
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
Nie wiem czemu tylko facetom ( ͡° ͜ʖ ͡°)