byłem kiedyś sajko Kinga, więc praktycznie wszystko mi się podoba
@MarianAlkoholik: Przeczytałem bardzo dużo powieści Kinga i czasami podoba mi się ten lekko powolny styl prowadzenia narracji. Większość zakończeń jednak nie trzyma w napięciu. Nie wróciłbym do tych książek, choć za młodzieńca mi się nawet podobały.
@inozytol: no zakończenia to tragedia, tu się zgadzam w zupełności. No widzisz, podobały ci się, więc nie jest to jedyny dobry twór :P Z nowszych możesz sprawdzić Dallas '63, możesz się naprawdę mile zaskoczyć
Może na początku źle się wyraziłem. King ma kilka niezłych opowiadań. Momentami fajnie prowadzi narracje. Chociaż jak pewnie widziałeś w #pasta ludzie się z tego tempa
#niepopularnaopinia #ksiazki #stephenking
Komentarz usunięty przez autora
Ale ma kilka bardzo dobrych powieści, więc albo trafiałeś na złe pozycje albo jesteś ignorantem
@MarianAlkoholik: Przeczytałem bardzo dużo powieści Kinga i czasami podoba mi się ten lekko powolny styl prowadzenia narracji. Większość zakończeń jednak nie trzyma w napięciu. Nie wróciłbym do tych książek, choć za młodzieńca mi się nawet podobały.
@MarianAlkoholik: Tu mnie masz. Akurat mi się podobało, ale to chyba też przez tematykę.
Nie mogę zdzierżyć zarżnięcia tak dobrego pomysłu, naszkicowania zmian i samego świata w "Bastionie" (╥﹏╥)
@inozytol: To opowiadanie jest rewelacyjne! A czytałeś Quitters Inc?
@wujeklistonosza: Też fajne.
Może na początku źle się wyraziłem. King ma kilka niezłych opowiadań.
Momentami fajnie prowadzi narracje. Chociaż jak pewnie widziałeś w #pasta ludzie się z tego tempa