Aktywne Wpisy
hasek34 +39
#slub #wesele #logikarozowychpaskow #zwiazki
siemanko, jak namówić różową na pieczonego świniaka na weselu ? Jako, że znam osobę która robi takie rzeczy miałbym to w dobrych pieniądzach i zrobiony na wypasie.
już próbowałem z bażantem i indykiem ale też nie chce (╯°□°)╯︵ ┻━┻
siemanko, jak namówić różową na pieczonego świniaka na weselu ? Jako, że znam osobę która robi takie rzeczy miałbym to w dobrych pieniądzach i zrobiony na wypasie.
już próbowałem z bażantem i indykiem ale też nie chce (╯°□°)╯︵ ┻━┻
lagomorph +383
Macie jakieś sytuacje zapamiętane, które jak byliście mali nie wydawały się niczym dziwnym, natomiast dzisiaj jak o nich myślicie to macie takie wtf? No ja mam więc się podzielę.
Jak miałem 8 lat to do komunii przygotowywał nas nowy ksiądz w parafii. Byliśmy jego pierwszą klasą. Ogólnie bardzo fajny facet, mega śmieszkowy, taki koło 45 lat. Zamiast nudzić nas na religii to pamiętam, że opowiadał ciągle jakieś anegdotki/historyjki i wszyscy go bardzo
Jak miałem 8 lat to do komunii przygotowywał nas nowy ksiądz w parafii. Byliśmy jego pierwszą klasą. Ogólnie bardzo fajny facet, mega śmieszkowy, taki koło 45 lat. Zamiast nudzić nas na religii to pamiętam, że opowiadał ciągle jakieś anegdotki/historyjki i wszyscy go bardzo
Dalej mi głupio.
#heheszki #logikarozowychpaskow
Razem sumując droga zabawa. Kilka dobrych tyś . Ewentualnie #!$%@? gwoździa zamiast
nikt nie zadałjeszcze najważniejszego pytania. czemu nie i czemu nie nie naprawisz?
Sama ostatnio korzystałam z komunikacji miejskiej. Kupiłam sobie 2 bilety- w pierwszą stronę i powrót. W międzyczasie musiałam się przesiąść z jednej linii autobusowej na inną.
W drodze na drugi autobus myślę sobie- WTF przecież muszę kupić bilet na ten drugi przesiadkowy bus ( ͡° ʖ̯ ͡°). Ale po chwili mój geniusz się obudził! Sprawdzam- Uff nie minęło przecież
Kurde, jak ciemno, zaraz zapalę świa... aaa no tak... nie zapalę światła bo nie ma prądu. Trudno, obejrzę TV po ciemku