Aktywne Wpisy
6aesthetic9 +39
z początku byłem zachwycony AI ale jak teraz widze jak wygląda internet to jestem załamany
fen3k +7
Dostałem właśnie powiadomienie, że ktoś kręci mi się po działce. Odpaliłem podgląd z kamery, a tu mi latają jakieś duchy i inne dymy. Jakieś pomysły co to może być? Działka znajduje się niedaleko lasu i pól. Temperatura to w tej chwili ok. 10 stopni. Kamera to CW400.
Nic się na pewno nie pali, a dymek zawiewa co kilka minut i lecą powiadomienia na telefon.
https://streamable.com/otc7ka
#kiciochpyta #cctv #
Nic się na pewno nie pali, a dymek zawiewa co kilka minut i lecą powiadomienia na telefon.
https://streamable.com/otc7ka
#kiciochpyta #cctv #
Całkiem fajne 2 litrowe diesle 150 km i 180 km i super benzyna 2.0T (około 200 km, ale praktycznie nie do znalezienia :(.)
#renault #laguna #motoryzacja.
Ogólnie cały czas myślałem o #alfaromeo 159, ale już jest jedna u nas w domu i mimo, że trochę choruję na alfy to patrzę za czymś innym.
Tutaj na bardzo ładnych felgach.
Do alfy potrzebna jest dodatkowo laweta, ale za to jest piękną Włoszką :D
@drift33: subaru fajne, ale jak dla mnie trochę przestarzałe stylistycznie i pewnie znacznie droższe w utrzymaniu
@tinka69: insignia w opc to około 10k zł więcej (edit: nawet 20k więcej, a wtedy to już bym w volvo s60/v60 r-design celował)
a dzięki temu jest w dobrej cenie.
Laguna 3 jest już bardzo dobrym autem i nie jest awaryjna jak jej poprzedniczka . Straciła własnie przez opinie Laguny 2 bardzo dużo i ludzie już jej nie zaufali. No i nie oszukujmy się, nie jest to najładniejsze auto w swojej klasie. Teraz tylko dzięki
@6acek: zależy czego szukasz, ogólnie to
pewnie, że lepiej :), ale człowiek ma już prawie 30lat na karku, żonę, firmę i bardziej praktyczne auto się przyda, a jeżeli jeszcze będzie dobrze się prowadziło to super :).
@6acek: dokładnie, na inne nie patrz bo różnica jest spora, zarówno przy manewrowaniu w mieście jak i przy wyższych prędkościach, a sam system skrętnego tyłu jest bezawaryjny i bezproblemowy. Nadal jestem pozytywnie zaskoczony jak dobrze mi się nią jeździ w zakrętach pomimo że nie ma tragicznie twardego zawiasu.