Aktywne Wpisy
Moryc_Jajko +48
#tinder takie tam z wczoraj
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #badoo #sympatia #randkujzwykopem #zwiazki
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #badoo #sympatia #randkujzwykopem #zwiazki
120_Dni_Sodomy +22
Ostatni dzień wakacji i trzeba wracać do korpo #programista15k fajne mam ciałko?
#pracbaza #pracait #p0lka #wakacje
#pracbaza #pracait #p0lka #wakacje
xD
Idz pisac swoje pseudo mądrosci gdzie indziej bo mam niezłą bekę z ciebie. Co takie powietrze ci daje? Utrzymuje ciężar chipsów ważących w najgorszym wypadku 0,5 kg rozchodzące się po całej paczke. Na dodatek są pakowane w ten sposób. Całość utrzymuje karton XD
Serio, idź pisać swoje mądrości gdzie indziej, na 100% znajdziesz bycie u kolegów z elektrody xD
Ty serio jesteś debilem czy to tylko performens artystyczny?
Proszek się z nich zrobi?XDD Karton jest od zabezpieczenia i ułatwiania handlu, segregacji xD Serio jesteś naiwny myśląc że to dla bezpieczeństwa.
Może odkurzacz da radę na początek. Najlepiej jakbyś miał jakieś magiczne narzędzie do pakowania próżniowo.
Jeśli ty masz w przyszłości rządzić krajem w demokratycznym państwie to ja rozwalę sobie łeb o asfalt. po co wypompowywać, wystarczy wypuścić powietrze, zrobiłem tak pare razy jak większość mirków i nigdy nic złego się z nimi nie stało.
Ja czasem je lekko otwieram jeśli nie mam już miejsca i zamierzam je zjeść godzinę później. Jak wyżej ktoś napisał: musi być powietrze żeby się nie połamały w czasie transportu.
No kurde, ale ja już kończę temat, bo łapię zarzutkę.
@swinkapl: azotu*
@benq86: aby nie zgniły*
http://www.consumerreports.org/cro/magazine-archive/2010/january/shopping/product-packaging/overview/product-packaging-ov.htm
@swinkapl: I piana w piwie :)
@swinkapl: bo jak zabraknie foli do opakowywania z bąbelkami to zawsze można napchać paczek czipsów. Myk stosowany od kryzysu ekonomicznego w 1981 i strajków w największych fabrykach bubble wrap w tym samym roku.
@MrXavery: powietrze też waży ( ͡° ʖ̯ ͡°)