Wpis z mikrobloga

Pomimo tego, że jestem zażartym przeciwnikiem socjalistycznej partii jaką jest PiS to jestem pod podziwem tego jak umieją prowadzić agresywną politykę w stylu PRL. Już od pierwszych dni powstania #nowoczesna trolle prowadzą ostrą propagandę obrzucania błotem tej partii i samego Petru. Wszystko odnosi się do przejęzyczeń i śmiesznych obrazków, a jak już chcą uczepić się czegoś teoretycznie merytorycznego to jest to manipulacja lub informacja nieprawdziwa. Tak jak np. wałkowanie od początku kwestii kredytu na założenie partii, ale jednocześnie uciekanie od odpowiedzi na to czemu kredyty na działalność PiS nie są już niczym złym.
Pomimo tego, że nie są już w opozycji to nadal a może i bardziej odczuwa się politykę oblężonej twierdzy. Dla "niezależnych" i "obiektywnych" mediów nieważne czy ich partia rządzi czy nie, zawsze i tak winna wszystkiemu będzie opozycja.

#polityka #neuropa #4konserwy
Pobierz FireDash - Pomimo tego, że jestem zażartym przeciwnikiem socjalistycznej partii jaką ...
źródło: comment_3umUQyRx9qpUmEuTQW2GlMFLggzcitfp.jpg
  • 9
@FireDash: Nie manipulują ani trochę, a już szczególnie wtedy jak na arenie międzynarodowej obwieszczają w kraju dyktaturę, upadek wolności słowa i praw obywatelskich, na dokładkę porównują Kaczyńskiego do przywódcy NSDAP i proszą obce państwa o interwencje. Masz rację, wzór rzetelnej i merytorycznej opozycji. Błagam, przejrzyj na oczy - wszyscy tam są siebie warci, przesiąknięci jadem i zakłamaniem w biegu do korytka.
@FireDash: Ładnie Nowoczesna z PiSem tworzą fałszywy obraz wyboru, widać że PO skończone jest na tyle że .N przejmie jej miejsce w żonglowaniu władzą. Raz PiS, raz PO, raz PiS, raz .N, ludzie myślą że wybierają, a władza dalej u swoich, psy szczekają, a karuzela jedzie dalej. Nie wiem po #!$%@? to włażenie w dupę Petru jaki to miałby nie być zajebisty, polityk jak każdy, nie zdobyłby nic gdyby nie był