Wpis z mikrobloga

Wiecie, co mi się marzy? Facet, który mówiłby mi jak mam wyglądać, żeby podobać mu się najbardziej.
Mam dosyć dylematów typu które rajstopy czy które buty ubrać. Jak się pomalować, z jaką fryzurą wrócić od fryzjera. Jeśli jestem w związku, najważniejsze jest, żebym podobała się partnerowi. Czuję się najlepiej, jeśli wiem, że wyglądam tak, jak on chce...

Mężczyzna nigdy nie powie czego chce... Muszę strzelać. Muszę sama wybierać jak wyglądać.
Jeśli akurat mu się to podoba - muszę to odczytać z tego zachowania, bo nie powie "masz dzisiaj bardzo ładne pazurki".
W drugą stronę też to nie działa. Jeśli zaszaleję z fryzurą, makijażem czy ubiorem i nie trafię w jego gust - pretensje. :<

Gdyby jeszcze były jakieś uniwersalne sposoby, wiecie, coś, co podobałoby się większości... Ale to tak nie działa... :(

#oswiadczenie #boldupy #rozowepaski
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@agaja: Tak, dziękuję... Właśnie eksperymentuję! :) Ogólnie wychodzę z założenia, że skoro na samym początku mu się spodobałam i chce ze mną być, to ogólnie to jak wyglądam, jaka jestem, jaki mam styl, w miarę mu odpowiada!
Tylko, że chcę być lepsza! Każdy facet ma jakieś upodobania! A eksperymenty zajmują spoooro czasu! Nie prościej od razu powiedzieć? A podobno to my jesteśmy skomplikowane! ^^
  • Odpowiedz
@gosqa: mój różowy pociąga mnie między innymi właśnie dlatego, że umie sama ubrać się świetnie. Dlaczego miałbym chcieć ją ubierać, skoro wyjdzie to pewnie gorzej niż jej samej?

Also, przelewam moje fantazje i preferencje w inny sposób, niż przez ubiór ;) Ubiór ma być ładny, ale nie fantazjuję na jego temat, bo to tylko ubiór koniec końców
  • Odpowiedz
Ogólnie wychodzę z założenia, że skoro na samym początku mu się spodobałam i chce ze mną być, to ogólnie to jak wyglądam, jaka jestem, jaki mam styl, w miarę mu odpowiada!

@gosqa: no i ja sadze, ze to zalozenie jak najbardziej prawidłowe jest :)
powodzenia w kazdym razie :)
  • Odpowiedz
@gosqa: czasem fajnie jest gdy facet powie w czym chciałby zobaczyc dziewczynę ale uważam ze kobieta ma sie przede wszystkim podobać sobie :) bo co jeśli facet chce zobaczyc np kobietę w obcisłej miniówce a ona sie nie czuje w tym dobrze? Wtedy tez nie będzie wyglądać dobrze
  • Odpowiedz
@gosqa: Najczęściej jest tak, że mężczyźnie spodobało się to, co zauważył na początku znajomości. Ja tak mam, wielu znajomych też potwierdza tą zależność.
  • Odpowiedz
@bialaowca: Masz rację. Jak ja mogę. Powinnam być dorosłą, niezależną kobietą! Do nikogo się nie dostosowywać! Jeśli nie podobam się facetowi to niech spieprza, na jego miejsce przyjdą kolejni!
Tak?
  • Odpowiedz
@gosqa: > Masz rację. Jak ja mogę. Powinnam być dorosłą, niezależną kobietą! Do nikogo się nie dostosowywać! Jeśli nie podobam się facetowi to niech spieprza, na jego miejsce przyjdą kolejni!

Tak?

teraz to pojechałaś hiperbolą
  • Odpowiedz
  • 0
@gosqa: wyzywa cie od dziwek jak masz za mocny makijaż albo mu się nie spodoba? w niezłych facetach się lubujesz, patologia
  • Odpowiedz