Aktywne Wpisy
board_of_trustees +194
Jarczur +84
Zaraz czeka mnie najpewniej zmiana pracy (100% zdalnie), a też żyćko mnie zmusiło żeby wynieść się z mojego dotychczasowego "biura" w sypialni - więc musiałem sobie ogarnąć nową dziuplę w domu do roboty.
Skromnie, meble ikea, ale przynajmniej wreszcie podnoszone biureczko.
#chwalesie #pokazbiurko #pracbaza
Skromnie, meble ikea, ale przynajmniej wreszcie podnoszone biureczko.
#chwalesie #pokazbiurko #pracbaza
Mam dosyć dylematów typu które rajstopy czy które buty ubrać. Jak się pomalować, z jaką fryzurą wrócić od fryzjera. Jeśli jestem w związku, najważniejsze jest, żebym podobała się partnerowi. Czuję się najlepiej, jeśli wiem, że wyglądam tak, jak on chce...
Mężczyzna nigdy nie powie czego chce... Muszę strzelać. Muszę sama wybierać jak wyglądać.
Jeśli akurat mu się to podoba - muszę to odczytać z tego zachowania, bo nie powie "masz dzisiaj bardzo ładne pazurki".
W drugą stronę też to nie działa. Jeśli zaszaleję z fryzurą, makijażem czy ubiorem i nie trafię w jego gust - pretensje. :<
Gdyby jeszcze były jakieś uniwersalne sposoby, wiecie, coś, co podobałoby się większości... Ale to tak nie działa... :(
#oswiadczenie #boldupy #rozowepaski
Tylko, że chcę być lepsza! Każdy facet ma jakieś upodobania! A eksperymenty zajmują spoooro czasu! Nie prościej od razu powiedzieć? A podobno to my jesteśmy skomplikowane! ^^
Also, przelewam moje fantazje i preferencje w inny sposób, niż przez ubiór ;) Ubiór ma być ładny, ale nie fantazjuję na jego temat, bo to tylko ubiór koniec końców
@gosqa: no i ja sadze, ze to zalozenie jak najbardziej prawidłowe jest :)
powodzenia w kazdym razie :)
@gosqa: Dorośnij
Tak?
teraz to pojechałaś hiperbolą