Wpis z mikrobloga

Pytanie do niebieskich. Golicie sobie jajka?

#niebieskiepaski #heheszki #pytanie

Golicie jajka?

• Tak, na zero 38.5% (588)
  • Trochę czasem przystrzyżę 34.1% (521)
  • Nie, jestem buszmenem 14.2% (217)
  • Sprawdzam/jestem różowym/nie mam jaj 13.2% (201)

Oddanych głosów: 1527

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Horbi: Idąc twoim tokiem myślenia każdy kto nie goli włosów bo myśli ze moda jest wazniejsza niż temperatura na dworze powinien skoczyć z mostu. Nie dziel ty już genów proszę cie ...
  • Odpowiedz
@SiewcaPatogenu: Masz swoje racje i trudno się z nimi nie zgodzić. Ale rozmowy na temat higieny nie mają sensu. Zwłaszcza na wykopie: Patrz tematy o częstości kąpieli i goleniu pach.
Ścierają się na tym forum z śmiesznymi obrazkami rożne Pokolenia ludzi z różnych Miast z różnym wychowaniem wziętym z domu.

Każda wypowiedz w jedną lub drugą stronę atakuję sposób wychowania ludzi i ich sposób bycia. A jeszcze pisanie takich postów
  • Odpowiedz
Przycinanie łoniaków to kwestia higieny. Nie mody. Puchate łoniaki u faceta to mi się od razu ze złożami skamieniałej mastki kojarzą.

@SiewcaPatogenu: lol, nigdy łoniaków nie goliłem i nigdy nie miałem grzybicy pachwin czy zapalenia dróg moczowych czy czegoś podobnego, więc nie wiem jaki to związek ma z higieną. Prawdopodobnie więcej bakterii dostanie się do organizmu na skutek podrażnień niż gdy się utrzymuje łoniaki.
  • Odpowiedz