Aktywne Wpisy

Qurvinox +12
Jak mogę zutylizować a-----l?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?

iquiet +26
Dziś kolejny raz przetestuje czy książeczka honorowego dawcy krwi spowoduje, że nie będę czekał w kolejce do lekarza.
Tydzień temu w rejestracji do innego lekarza się nie udało (obowiązuje kolejka i trzeba się dostosować xD).
Ciekawe czy dziś też oleją to, że człowiek oddaje krew i ma pierwszeństwo w kolejkach czy uszanują to
Tydzień temu w rejestracji do innego lekarza się nie udało (obowiązuje kolejka i trzeba się dostosować xD).
Ciekawe czy dziś też oleją to, że człowiek oddaje krew i ma pierwszeństwo w kolejkach czy uszanują to

źródło: comment_kEhyOrIxFCg0MZglyFe3wYtpQgdIcfpD.jpg
PobierzRownie dobrze moze to byc ojciec gruchy
Zazdroszcze fanatycznej prawicy zero-jedynkowego podejscia do swiata, serio.
@Atencyjny_Gerbil: Oj, chyba nie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Andrzej_Walczak: kiedyś na główną z 3k wykopów trafiło zdjęcie wydruku arkusza excelowego z krajami i jakimiś losowymi liczbami. Znalezisko nazwano czymś w stylu "Nowe kwoty uchodźców - Polska przyjmie 12 tysięcy!".
Jeszcze inne: ktoś na twittera wrzucił zdjęcie JEDNEJ karty do głosowania i napisał, że wybory w Austrii zostały sfałszowane. Wynik? 2,5k wykopów.
No i nie zapomnijmy o kwiatku jakim był major Morgasiewicz. ( ͡° ͜ʖ