@pawlo74: Ja to sam nei wiem, co robić miałem na poloniex kilka ETC to sprzedałem po w miare dobrym kursie 0.0025, ale kilkadziesiat jeszcze zostało w wallecie i zastanawiam sie nad sprzedażą.
@pawlo74: cieszę się, że mogłem pomóc. Jak to wyjdzie powyżej 0.005 to na zawsze kasuję swoje konto na wykop i nigdy tu nie wrócę. Moim zdaniem ETC poleci do zera w dół.
@kry24: nie sądzę by przebiło na 0,005 więc nie ma takiej obawy bym kasował konto. To że teraz rośnie to podrygi po mocnym spadku. Ale docelowo i tak lecimy do zera. Także sprzedawać póki macie dobrą cenę.
@adrix: spodziewam się spadków na ETH, bo koegzystencja drugiego łańcucha ETC i co więcej rosnąca jego popularność patrząc po obrocie i spodziewanym wzrostoście udziału miningu, który jest w tym momencie bardziej opłacalny niż na łańcuchu hard fork, podważa i to bardzo mocno zaufanie w samo Ethereum
@spekula: czyli Twoim zdaniem jeśli ETC wygra ten wyścig to ETH leci w dół a ETC w górę? Ja trochę Was przyciemniałem kupiłem sobie koło 800 sztuk na wrazie czego dzisiaj po cenie 0.00095 :) dać screena mogę jak trzeba :) jak by ktoś nie dawał wiary :)
@spekula: no nic. Pozostaja nam obeserwacja. Ja wychodzę na 0.0048 nie ma co szaleć :) 5 bitków zysku to było by dla mnie aż nader wiele :) chciwość nie popłaca a mój target jest osiągalny.
@BTCexpert: a niech sobie zrzuca na ETC ... obrót będzie jeszcze większy ... ja na razie trzymam shorty na ETH bo tak jak się spodziewałem wprowadzenie ETC na poloniex to duża strata wizerunkowa dla samego ETH
@spekula: no ja co prawda ETH nie mam ale już mam 100 procent zysku na ETC :) to cieszy:) a ustawiłem się na wyjście na 0.0048 to i tak 5 bitków do przodu to będzie dobry zysk spekulacyjny :) a jak urośnie więcej niech rośnie:) mi wystarczy 5 bitków:)
#kryptowaluty #ethereum #etc