Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +383
rzygać się chce
A jeszcze bardziej chce się rzygać, że pomimo tego, iż istnieje szansa, aby ugasić ten pożar w burdelu, głosując przeciwko pisowi w październiku, to zasrane śmieszki wolą się bawić w jakieś konfederackie eksperymenty, co skończy się trzecią kadencją kaczystów.
Tfu na was jak i na Glapę - za ten cynizm i niedojrzałość. W końcu najważniejsze, żeby lewaków dupa bolała.
#nieruchomosci #bekazpisu #gielda #polityka
A jeszcze bardziej chce się rzygać, że pomimo tego, iż istnieje szansa, aby ugasić ten pożar w burdelu, głosując przeciwko pisowi w październiku, to zasrane śmieszki wolą się bawić w jakieś konfederackie eksperymenty, co skończy się trzecią kadencją kaczystów.
Tfu na was jak i na Glapę - za ten cynizm i niedojrzałość. W końcu najważniejsze, żeby lewaków dupa bolała.
#nieruchomosci #bekazpisu #gielda #polityka
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

#fallout #falloutresurrection
W ressuruection tego sprzętu jest tak dużo że hej, ja chodziłem głownie z karawanami bo było szybciej i po prostu topiłem się w broniach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS: nie dostaje powiadomien jak napisaliscie do mnie.. cos sie wypok psuje?
Oczywiście może się zdarzyć bug i ci coś zginie, ale to samo działo się w f2 z autem szczególnie jak nam podpieradali pojazd wtedy się jaja robiły np. wszystko w bagażniku zmieniało się w ammo ( ͡° ͜ʖ
@Lisaros: Z moich ponieżnych testów wynika, że speech na 130% pozwala na przejście pozytywnie wszystkich testów w całej grze razem z bazą Rebirth. To samo tyczy