Wpis z mikrobloga

@Python: nie ma pojazdu, wymieniaj sprzęt na inne rzeczy nawet jak będziesz stratny to nie warto dawać własnej kasy bo nią można użyć na inne rzeczy, a nie spotkałem kupca z większą ilością kasy.
W ressuruection tego sprzętu jest tak dużo że hej, ja chodziłem głownie z karawanami bo było szybciej i po prostu topiłem się w broniach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Python: Jasne, że jest - Highwayman. W drugim mieście - Den. Potrzebujesz silnik i coś tam jeszcze. Jedna część jest w pierwszym mieście, jak wejdziesz tam gdzie są chaty biedaków, za płotem zobaczysz brykę, w niej jest coś. Druga część jest chyba w Gecko, ale głowy nie dam. Żeby jeździć potrzebujesz tylko silnik.rozrusznik, druga rzecz to katalizator obniżający zużycie. Samochód też ma ograniczoną ładowność, ale sporo można do niego zapakować. Potem
@Python: Możesz zawsze po prostu zostawić rzeczy w jakiejś szafce, zniknąć nie powinno. To samo jak wywalisz coś na ziemie też zostaje(chyba że wywalisz pierdyliard rzeczy to silnik gry je skasuje)
Oczywiście może się zdarzyć bug i ci coś zginie, ale to samo działo się w f2 z autem szczególnie jak nam podpieradali pojazd wtedy się jaja robiły np. wszystko w bagażniku zmieniało się w ammo ( ͡° ͜ʖ
@Python: Ja sobie zrobiłem skrytkę w piwnicy chucka po jego elminacji tam trzymam fajne i ciężkie rzeczy :) do tego używam Lystry jako tragaża i robie sobie kursy pomiędzy miastami i kupuje ammunicje, książki, stimpaki za to no i kapsle żeby wszystkie implanty wykupic.
@Lisaros: Z moich ponieżnych testów wynika, że speech na 130% pozwala na przejście pozytywnie wszystkich testów w całej grze razem z bazą Rebirth. To samo tyczy
@m00n: dobra. Tylko hmm, jak mam to wiedzieć, jak nie grałem z niższym speechem? Chyba tego nie przemyślałem do końca, lol. Ala jak coś obczaję, to zawołam :)