Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +47
#turboobrazki Tallinn to jakby ktoś wziął bajkowe miasteczko z książki i przeniósł je w XXI wiek. Tylko że tutaj wszystko jest prawdziwe.
Stare Miasto to prawdziwy labirynt. Można się zgubić między kawiarniami ukrytymi w piwnicach z XIV wieku, sklepikami z bursztynem i restauracjami serwującymi łosia w sosie z borówek. Ze wzgórza Toompea rozciąga się piękny widok na czerwone dachy - jakby ktoś rozłożył wokół ogromną czerwoną kołdrę.
I jeszcze jedno
Stare Miasto to prawdziwy labirynt. Można się zgubić między kawiarniami ukrytymi w piwnicach z XIV wieku, sklepikami z bursztynem i restauracjami serwującymi łosia w sosie z borówek. Ze wzgórza Toompea rozciąga się piękny widok na czerwone dachy - jakby ktoś rozłożył wokół ogromną czerwoną kołdrę.
I jeszcze jedno
źródło: Gt5ygh6W0AAbPcG
Pobierz
fsfdjf +17
kiedyś oglądałam gallileo i tam było powiedziane że antyperspirant działa najlepiej kiedy jest nałożony pod pachy chwilę po prysznicu także jeżeli nie chcecie śmierdzieć tego lata jak cebula i stare skarpety to spróbujcie tego protipa od gallileo i cioci fsfdjf

- płatne działki - rozumiem pobieranie opłat za działki położone niedaleko spawnu, ale za każdy cuboid jest moim zdaniem słabym pomysłem
- mapa - nie sprawdzałem dynmapy, ale za każdym razem gdy używałem warpu surowce rzucało mnie do dżungli, która delikatnie mówiąc laguje mojego laptopa
- bezpośrednie przejście z spawnu na mapę surowcową - po dwóch minutach zrezygnowałem, bo albo miałem ogromnego pecha, albo po prostu tam się nie da wydobywać niczego
- plugin na ścinanie drzew - jedyne co wyświetla mi się przy próbie ścięcia drzewa to komunikat o braku uprawnień
- ekonomia - temat rzeka, o ile popieram sprawienie diamentów rzadszym surowcem, tak np. skup surowców to moim zdaniem porażka i ceny w nim nie są współmierne do realnego czasu i nakładu środków który musimy poświęcić na wydobycie danych surowców - podam przykład - $0.1 za stack stone - owszem, przy wydobyciu diaxow metodą tunelową tego dropi dość dużo, jednak potrzebujemy
a) silk toucha w kilofie, który wymaga napraw
b) ogromnej ilości cobble'a oraz węgla
Takich przykładów moim zdaniem jest dużo i myślę że jest to kwestia godna dyskusji
- strefa surowcowa z wyłączoną możliwością spawnowania mobów - sprawa do przedyskutowania
#mirkocraft
1. Zapobiega to ludziom którzy wbijają, zabierają działkę, rysują kutasa z dirtu i wychodzą.
2. Optifine?
3. Mocno okopana to fakt. Administracja mówiła coś o osobnej mapie surowcowej.
4. Ścinasz za duże drzewa. Spróbuj posadzić i uciąć
na resztę się nie wypowiadam bo również uważam że ekonomia leży
Mapa - bo tam jest ten warp ustawiony, szefowie nie maja daru jasnowidzenia, więc nie wiedza, że to komuś może zlagować
Surowcowa - masz pecha
Plugin - ma jakiś błąd dlatego wyłączony
Ekonomia - nie da sie ustalic, mam tu na myśli takie coś,
Osobiście odczekam jeszcze trochę zanim zacznę grać w tej edycji, poprzednich kilka upadało zanim się dobrze zaczęło, ale z tego co widzę to tak:
-płatne działki- Sam fakt że trzeba płacić mnie osobiście zniechęca, nigdy nie splamiłem się pracą w celach zarobkowych, na tej edycji na której grałem (tej z parlamentem i wogóle) nie wykopałem ani jednego diamentu, nigdy nie
@koostosh:
Da sie, jedną prostą komendą i możliwe, że niedługo tak zrobimy. Obcinamy mape miastową i generujemy surowcową, chwila roboty. Kwestia tylko miejsca na VPSIe.
Więc można mieć dowolną ilość kamienia bez silk touch.