Aktywne Wpisy
asdfghjkl +34
Hop spać chciał ale jakiś rosomak się mu zaległ w łóżku ( ͡° ͜ʖ ͡°) sio kanalio ヽ( ͠°෴ °)ノ
maciekrzezawa +10
Właśnie wróciłem z samotnej podróży do południowych Chin - Shenzen, Kanton i Xinping (okolice Guilin i Yangshuo). Przed wyjazdem nikogo tam nie znałem i organizowałem wszystko sam.
Pozwiedzałem, nakupiłem trochę herbaty, elektroniki (tańszej niż u nas, albo niedostęnej w Europie) i podróbek (również przez internet, do chińskiego paczkomatu).
Zawiodłem się jedzeniem.
Jako że mam jet laga i wstałem o czwartej, to zróbmy AMA przy rozpakowywaniu się.
#ama #chiny
Pozwiedzałem, nakupiłem trochę herbaty, elektroniki (tańszej niż u nas, albo niedostęnej w Europie) i podróbek (również przez internet, do chińskiego paczkomatu).
Zawiodłem się jedzeniem.
Jako że mam jet laga i wstałem o czwartej, to zróbmy AMA przy rozpakowywaniu się.
#ama #chiny
http://www.carscoops.com/2016/07/2001-audi-rs4-avant-with-188-km-on.html
#motoryzacja #samochody #audi #vagboners #audiboners
Stare ale jare (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
silnik wisi od razu za przednimi lampami, zakręty to kataklizm
i ty masz czelność twierdzić że c---a wiem. Właściciele po forach piszą o różnych modelach swoich wychuchanych audiczek pytania "czy ktoś już się uporał z podsterownością..?" Masz tu foteczkę co daje super hiper napęd KŁATRO w samochodzie z p--------m wyważeniem na szybkich zakrętach, przeanalizuj, a następnie zamilcz
ale nieważne
na foteczce jest RS5 - czyli super-hiper-top model, które szybko pokonuje... wróć. Które PRÓBOWAŁO szybko pokonać zakręt. Jeszcze linki chciałeś - proszę
mamy też najwyraźniej różne definicje "fenomenalnego trzymania się podłoża"
przejedź się czymś normalnym z tylnim napędem, wzdłużnie umieszczonym silnikiem i poprawnym rozkładem mas - Lexem IS, Hondą S2k, nawet Mazdą MX5 (o BMW nie wspominam, bo zaraz
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora