Wpis z mikrobloga

  • 0
@Lookazz: tylko gdzie kupic taka mozarelle duza zeby mozna bylo tak ladnie pociac ://

Galbani ma dokladnie taka dluga mozarelle w sprzedazy (np. w tesco :))
  • Odpowiedz
@rennaissance: szczerze to za dużo zachodu dla czegoś takiego, przynajmniej dla mnie. Dziewczynie smakowało bardzo i mówi, że jutro weźmie koleżance do spróbowania. Dla mnie średniawka. Smakuje bardzo podobnie jak np cukinia w bułce, takie wege smaczki, w sumie spoko na przekąskę. Do piwa pewnie bomba :)
  • Odpowiedz
@JakisTakiNick: albo lniany, to nawet czuć z takiego oleju, że śmierdzi jak farby olejne, które leżały na strychu 10 lat. Ogólnie lwia część olejów roślinnych się nie nadaje do smażenia, a rafinacja polega między innymi na zwiększaniu zwiększaniu temperatury, co także nie jest dobre.
  • Odpowiedz