z ciekawości ( ͡°͜ʖ͡°) mirki i mirabelki w małżeństwach/narzeczeństwach, po jakim czasie związku zdecydowaliście się oświadczyć/oświadczył się wam partner i czy w obecnej chwili uważacie to za dobry czas?
@libmor: To rozegrajmy to od innej strony. Powiedz jak długo ze sobą jesteście, na jakim jesteście etapie, czy macie prace i jak płatną, to nasz super wyspecjalizowany algorytm odpowie na pytanie z widełkami do 6 miesięcy, kiedy możesz spodziewać się pierścionka ( ͡°͜ʖ͡°)
@libmor: Jestem 7 lat w związku, moja dziewczyna ma w dupie zaręczyny i często to podkreśla. CZytałem jej rozmowę z koleżanką, gdzie pisała, że nie wyobraża sobie tego.
@libmor: U mnie było tak, że zanim w ogóle zostaliśmy parą stwierdziliśmy, że musimy się pobrać. Po kilku miesiącach ustaliliśmy dokładną datę i klepnęliśmy w urzędzie, potem zamieszkaliśmy razem no i ślub niedługo xD Ale ja jestem #!$%@?, proszę nie brać przykładu ze mnie. Albo jak tam chcecie ( ͡°͜ʖ͡°) Fajnie jest, dobrze się bawię. Yolo, czy coś tam ᕦ(òóˇ)
@The_Starfish: xD Tak naprawdę jestem zupełnie zwykłym piwniczakiem, ale tu zrobiłam małe yolo, wyjechałam w #!$%@? kilometrów, popaliłam mosty i w ogóle. Na mirko się poznaliśmy. Takie rzeczy! Kiedyś to opiszę xD
Co byście poradzili na notoryczne włamania do bloków ? Policja nie daje rady a ostatnio mocno się nasiliły. Łapanie za klamki, okradzione komórki lokatorski. Nawet główne drzwi od klatki są pokiereszowane bo ktoś próbował przez nie wejść. #wlamania #kradziez #zlodzieje #wroclaw
mirki i mirabelki w małżeństwach/narzeczeństwach, po jakim czasie związku zdecydowaliście się oświadczyć/oświadczył się wam partner i czy w obecnej chwili uważacie to za dobry czas?
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
@Lilit: czy jesteś bohaterką sitcomu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)