Aktywne Wpisy
PozdroMleczny +16
zalmicie +1
Czego konkretnie oczekujecie po nowym rzadzie? ale tak konkretnie bez dyrdymalow typu "praworzadnosc", "kompetencja" (a jesli to, to konkretnie czym mialoby się to przejawiac).
Ja osobiscie mam glowne nadzieje na:
-zaniechanie obowiazkowych cwiczen wojskowych / wielkich ambicji militarnych, które przejawial PiS / proba normalizacji kontaktow z Rosja w ramie z Niemcami / UE
-przestawienie wajchy w temacie transferow socjalnych – uwarunkowanie 800 (500)+ od zatrudnienia, absolutnie niespelnianie nierealnych obietnic typu kredyt 0,
Ja osobiscie mam glowne nadzieje na:
-zaniechanie obowiazkowych cwiczen wojskowych / wielkich ambicji militarnych, które przejawial PiS / proba normalizacji kontaktow z Rosja w ramie z Niemcami / UE
-przestawienie wajchy w temacie transferow socjalnych – uwarunkowanie 800 (500)+ od zatrudnienia, absolutnie niespelnianie nierealnych obietnic typu kredyt 0,
#zamach #4konserwy
Coś jakby Zachód w latach komuny odmówił przyjmowania uciekających z Bloku Wschodniego, bo to pewnie komuniści.
@Jebwleb: I przerasta kolegę odpowiedzenie na nią?
@OldFuckinPyroRex: LOL.
@Paszko_Rymbaba: Nom, LOL. Estera sprowadzała wyłącznie chrześcijan.
@Jebwleb: Ależ widzę, lecz co to ma do rzeczy?
co do zawracania uciekinierów to poczytaj sobie historię o transatlantyku "St Louis”
Jeśli poglądy zbliżają się do poglądów znanego debila, to jest to swoiste ostrzeżenie. Wówczas należy zrewidować poglądy, a nie przyznawać mu rację...
@OldFuckinPyroRex: a skąd wiadomo kto jest kim? Bo można udawać, że wyznaje się inną religię.
Wiadomo kogo oni sprowadzili? Bo na wykopie pisano, że ci ludzie zupełnie znikli i że nie wiadomo gdzie są.
@fledgeling: Wiesz, sprowadzali głownie "swoich", więc raczej nie muzułmanów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@fledgeling: Na wypoke pisano rózne bzdury.
@fledgeling: A mieli dać karteczki z informacjami dla wypok.pl? Przyjechali, dostali co tam mieli dostać, pojechali dalej z naszego grajdoła, Miriam się cieszy jak głupia.
skad wiadomo ze Miriam nie hest muzulmanka? przeciez nawet Obama jest podejrzewany
@fledgeling: Skąd wiemy, że TY nie jesteś muzułmaninem?
@fledgeling: Zajebiście, a co to ma do Miriam, szanowny kolego-sunnito?