Aktywne Wpisy

glider_pro +116
Nadszedł ten dzień. Pożegnałem po trzech sezonach Streetfightera V2 i przesiadłem się na większego brata V4S. Pijcie ze mną kompot mireczki i do zobaczenia na drogach i torach🤙
#motocykle #motoryzacja
#motocykle #motoryzacja
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Toxicat13 +3
Mam blisko 30 lat. Większość dorosłego życia byłam sama. Nie potrafię nawiązać bliskiej relacji, pomimo tego, że jestem ekstrawertykiem. Nie potrafię nikomu zaufać - bo czuje, że mężczyźni traktują mnie przedmiotowo. Nie narzekam na brak meskiej atencji - ale czuję, że jest to uwaga, która ma wyłącznie doprowadzić do sytuacji łóżkowej. Jak uwierzyć, że nie wszyscy faceci to dupki? Iks de.
#samotnosc #chcepogadac
#samotnosc #chcepogadac

Żyjemy i nic nam nie jest. W paczce znaleźliśmy bardzo dużo śląskich cukierków - te o smaku rabarbaru najlepsze, polecamy, ale ziołowe też pychota! W przesyłce był również list - nie taki zwyczajny, ten zapakowany był w butelce. Po piracku! Zdjęcie znajdziecie tutaj :-)
Wiadomo, list w butelce - to na pewno mapa do skarbu! Otwieramy więc czym prędzej! Witaj przygodo, witaj ogromny skarbie! Ale zaraz, nie tak prędko... O nie! Coś jednak poszło nie tak ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Na szczęście mieliśmy w biurze zestaw małego MacGyvera (taśma klejąca, wd 40 i nożyczki), dlatego kilkanaście minut później list był już w naszych rękach! Publikujemy Wam pierwszą stronę listu, koniecznie się się z nią zapoznajcie!
Dziękujemy organizatorom #slaskiewykopparty za tak pomysłowe i bardzo fajne zaproszenie na imprezę. Jesteście niesamowici, uwielbiamy Was! A wszystkich Wykopowiczów - w imieniu organizatorów - zapraszamy 23 lipca do Katowic (。◕‿‿◕。)
#wykop #heheszki #slaskiewykopparty #wykopblog #katowice
źródło: comment_C2vPj9Yb3S0N3RTUegdHla7qRsogvoXl.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
K---A XDDDDDDDDD
W LIŚCIE PISANYM NA KOMPIE GDZIE WORD PODKREŚLA BŁĘDY ORTOGRAFICZNE XDDDDDDD
CZYŻBY NA ŚLĄSKU SŁOWNIKI BYŁY Z WĘGLA? XD
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Ktoś tu odkrył fajne słówko ostatnio i zdecydował się wykorzystać je gdzie tylko się da xD
Synonimy dobra rzecz, tekst nie wygląda chociaż jak pisany przez jakiegoś gimbusa.
@wykop: ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
Smacznego ( ͡° ͜ʖ ͡°)