Aktywne Wpisy
Talaxin +70
#czytajzwykopem #ksiazki #chwalesie
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Pitex +1
Patrząc na komentarze pod znaleziskiem "Koniec kupowania YouTube Premium za bezcen. Google anuluje subskrypcje" jestem aż zdumiony polskim cebularstwem. Ja rozumiem, że czasem szkoda 60zł/mc za UHD na Netflix czy innych pokrewnych platformach, ale 26zł/mc za coś co człowiek faktycznie ogląda dzień w dzień niezależnie od urządzeń lub poglądów stwierdzacie, że każdy sposób na obejście systemu płatności jest godny pochwały? Postawcie sobie swój własny serwer z filmem 4k60fps który okaże
Kawiarnia? Załóżmy, że do kawiarni wybierasz się z kobietą. Wchodzisz do środka, zerkasz w menu i zamawiasz latte lub herbatę za 12 zł. Drogo? To jeszcze ciasteczko o wymiarach 12mm x 12mm za 12 zł, bo 'głupio' tylko pić. Idziesz usiąść z portfelem chudszym o 24 złote i znowu ten sam problem - czasem kawiarnie są tak oblegane, że musisz poczekać 2-3 minuty aż zwolni się miejsce. Załóżmy jednak, że są miejsca siedzące, gdzie udajesz się wraz ze swoją wybranką. No, na to czekałeś, masz kawę/herbatę, nawet ciastko, siedzisz i wreszcie możesz porozmawiać z kobietą o głębokości waszej relacji oraz jej pochwy. Nic bardziej mylnego. Owszem, w kawiarni nie ma hałasu, klienci nie drą ryja, ale za to stoliki są oddalone od siebie o pół metra, przez co ludzie obok spijają nie tylko śmietankę ze swojego cappuccino, ale również każde słowo z Twoich ust. Tym razem musisz trochę ściszać swój głos oraz przemilczeć niektóre co śmielsze tezy jakimi zasypałbyś partnerkę - tu możesz ją zasypać jedynie cukrem przy mieszaniu herbaty. Wiele lat temu jako nastoletni uwodziciel często zabierałem dziewczyny do kawiarni, gdzie musiałem się hamować w rozmowie i wydawałem majątek na głupie ciastko z herbatą. Uznałem, że takie wypady są nieracjonalne i od tamtej pory byłem w kawiarni tylko z jedną kobietą, która była absolutnie zjawiskowo piękną brunetką, dla której nawet zabiłbym przechodnia. Taką kobietę spotykasz raz przez całe życie, więc można nagiąć racjonalne zasady. To wyjątek, bo generalnie nie chodzę do kawiarni, wychodząc z założenia, że zamiast wydawać 24 złote na miniaturowe ciastko oraz herbatę lepiej jest czarować niewiastę w domowym zaciszu przy pudełku ciastek za 2.99 zł oraz zaufanej w smaku kawie lub herbacie za 10 groszy. No a gdy niewiasta wypije cappuccino to możesz zapakować jej penisa do buzi, aby spiła trochę więcej śmietanki. A w kawiarni niekoniecznie.
#oswiadczenie #niebieskiepaski #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #przemyslenia #wygryw #kawa #piwo #gorzkiezale
Mirki to pelikany
@LudzkieScierwo: Lol. Zawsze mni zastanawialo jak mozna żyć na takim poziomie ze 10 zlotych w pubie za piwo to "drogo"
Komentarz usunięty przez autora
@LudzkieScierwo
Komentarz usunięty przez moderatora