Wpis z mikrobloga

• 0
@rogal_king ale to chyba całkiem inna idea.. po tym co tu się na mirko odpierdziela od paru dni przy wersji alfa, niedostępnej/nieprzeznaczonej na Europę, z przeciazonymi serwerami to myślę, że zainteresowanie taka formą rozgrywki będzie olbrzymie. Dlatego pisałem wcześniej, że potencjał jest wielki a co z tym zrobią ci na górze to czas pokaże..
  • Odpowiedz
o tu się na mirko odpierdziela od paru dni przy wersji alfa, niedostępnej/nieprzeznaczonej na Europę, z przeciazonymi serwerami to myślę, że zainteresowanie taka formą rozgrywki będzie olbrzymie. Dlatego pisałem wcześniej, że potencjał jest wielki a co z tym zrobią ci na górze to czas pokaże..

@monky: Zainteresowanie będzie duże, w to nie wątpię, ale skoro już zmienili system leveli na jakieś punkciki to zgaduję, że samą walkę też znacząco uproszczą.
  • Odpowiedz
@JeffGoldblum: Widzę, ale to bardziej gra dla casuali niż pro gejmerów. Na pewno to spory fenomen, pewnie będzie jeszcze większy będzie jak wyjdzie oficjalnie we wszystkich krajach, ale nie będzie z tego esportu.
  • Odpowiedz