Aktywne Wpisy
Essapierds2007 +51
Ostatnio chodzę na siłownię o 10:00, robię dwugodzinny trening i powiem Wam, że to najlepsza pora na ćwiczenia. Nie wiem dlaczego ludzie się katują chodzeniem wieczorami czy o świcie. O 10:00 praktycznie nie ma ludzi, polecam wszystkim tę godzinę. Nie będziecie żałowali, podziękujecie później. Akurat 2h po śniadaniu i 2h przed obiadem. #mikrokoksy
thorgoth +217
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Za trzy godziny będę w trasie.
Gdyby ktoś chciał mnie śledzić, to będę miał włączone Endomondo, ale aktualizacje pozycji będą co jakiś czas (oszczędzanie baterii).
Gdyby ktoś chciał przybić piątkę na trasie, to niech mnie namierza na Endo, a tu jest trasa gdzie jutro będę.
Trzymajcie kciuki, albo nie. I niech jutro pogoda nie będzie taka zła!
#rower #szosa #szejset
@michnic: z prognoz widać, że szału nie będzie. Powodzenia!
Na wyjeździe z Węgrowa, jakaś menda, rozbiła na ulicy butelkę od piwa. Przednim kołem uciekłem, tylnym niestety nie dałem rady. W efekcie mam przeciętą oponę i dalsza jazda jest niemożliwa. Trzeba będzie podjąć próbę jeszcze raz, chociaż w tej chwili nie mam pojęcia jak uda się to zorganizować. To był jedyny weekend, który dawał tak komfortowe warunki. K---a mać!!!
Edycja: dopiero teraz przeczytałem komentarz. @byczys miał do 3 razy sztuka. Mam nadzieję, że Tobie wystarczy 2 razy
@michnic: może tym razem nie jedź przez Węgrów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@aro84 byłem tam dwa razy w ciągu ostatniego tygodnia. Wydawało się, że spokojna mieścina
@metaxy: niepotrzebnie jechałem takim wąskim poboczem, lampkę miałem ustawioną na minimum, bo latarnie świeciły i butelkę, a właściwie zielone szkła zobaczyłem w ostatniej chwili. Szkoda czasu, energii i opony.