Wpis z mikrobloga

Mirki! Chcę iść na informatykę ale nie wiem na jaki wydział. Pomożecie?
Interesuję się najbardziej programowaniem Java / C++ / C++ obiektowe / Python i takie tam. Do tego grafika i webmastering. Jaki wydział byłby najlepszy? Polecacie nawet jakieś miasto z tym wydziałem?
#matura
  • 25
  • Odpowiedz
@wiezaawieza: W pierwszym terminie (w maju) na egzaminie maturalnym z informatyki był pewien błąd w tej drugiej części, którą rozwiązywało się na komputerze. Błąd był w danych do zadania, tych od CKE.
Można było powtarzać w czerwcu lub mieć zaliczone tamto zadanie gdy się miało kod, który rozwiązywał zadanie do momentu błędu (trochę skomplikowane, wiem xD). Zdecydowałem się pisać jeszcze raz, no i opłacało się bo mam 72% :D
No
  • Odpowiedz
@MrDroonix: No to beka :P Bez informatyki byś miał 376pkt xd Raczej nie chce mi się pisać znowu maturki więc pójdę na te anglojęzyczne, bo na ftims na 99% się nie dostanę, a bym chciał xd
  • Odpowiedz
@wiezaawieza: Zawsze jest ten 1%, więc warto spróbować :) Możesz wybrać kilka kierunków, jak się nie dostaniesz na pierwszy to się dostaniesz na drugi. Ja był na Twoim miejscu spróbował :)
  • Odpowiedz