Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Do uruchomienia usługi proszę o przesłanie na nasz adres e-mail
- zlecenia obsługi SWAP
- wygenerowane do tego celu klucze API z uprawnianiami tylko do obsługi SWAP i informacji o saldzie
- przesłanie
@prezes513: możemy sie dogadać jak cos ( ͡° ʖ̯ ͡°)
https://github.com/kwikiel/swaping
Nie wiem czy to działa, nie wiem czy jest bezpieczne, więc nie ponoszę odpowiedzialności, po prostu chciałem pomóc :)
Przy okazji co to za ekipa getline? Pod podanym linkiem jest wzmianka, ze projekt jest open source, ale poki co nie widzie linku go GitHub'a.
Wszystko działa automagicznie na moim serwerze.
Skrypt aktualizuje w równych okresach - podbija do aktualnego kursu (minus określony przez Ciebie margines). Można też określić próg minimalny.
Przy każdej zmianie (w górę / w dół) dostajesz powiadomienie na komórkę (iOS, Android). Możesz też dostawać powiadomienie na maila (itp.). Skrypt można też odpalić ręcznie (przez stronę).
Jeśli potrzeba - mogę też podłączyć skrypt do