Aktywne Wpisy
dowujawafla +224
Vladimis +78
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Te kawałki mało kto zna, więc nie będzie plusów, trudno ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Bunny sigler - My other love
vs
Fen - Kapsaicyna ft. LaikIke1
Marsan/Jotas - Muzyka platoniczna
#sample #rap #polskirap #muzyka #laikike1
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @Sieloo @orlando74 @notrzeba @softenik @xprt_mnc @borntobetroll @Speeedy @MasterSoundBlaster @guma888 @adiqq @Muci3k @jasiek196 @adamczys @Prez @mkcvxpu @jestem-tu @zbyszko17 @mestinerr @jestem_legenda @KisielBB