Wpis z mikrobloga

Zawsze beka z specjalistów od podrywu. Oni się chyba PUA nazywają. Gadają głupoty w stylu "Nie poświęcaj niczego dla kobiety" itp. Związek polega własnie na poświęceniu dla drugiej osoby. Grunt to odpowiednio przefiltrować wybrankę. Jeszcze te gierki typu "Zadzwoń trzy dni później" albo jakieś ich "shittesty". Chyba nigdy żadnego nie przeżyłem, pomimo bycia w trzech związkach, albo sobie z nich nie zdawałem sprawy. To ich #!$%@?, to chyba jakieś wyparcie się kompleksów, a niechęć do wchodzenia w związki, to po prostu strach przed okryciem ich prawdziwego "ja".

#zwiazki #pua #podrywajzwykopem #oswiadczenie
  • 10
@richirich: PUA to wspaniały biznes. Nazywanie oczywistych rzeczy w profesjonalny sposób i koszenie hajsu na frajerach. Przecież to oczywiste,że dziewczyny lubią pewnych siebie facetów,że nie można sie narzucać itd. A te #!$%@? mają na wszystko nazwę - nie bądź NEEDY miej RAME itd xD i płać setki za takie zajebiste rady.

Ale trzeba przyznać,że kobiety zachowują sie w większości przypadków tak samo i działają na nie te same sztuczki,więc to całe