@marianoitaliano: @wytrzzeszcz: xDDD już zakładam troll konto na fejsie, chyba też się zapiszę - nie bedom mnie cipować i promieniować lewaki ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@StarsThief: Czasem się zastanawiam czy oni jednak nie mają racji, dlatego że ławie mi uwierzyć w to, że serio mogą niż w to, że na świecie może być aż tyle osób które mają takie siano w głowie D:
@StarsThief: Na początku trochę śmiechłem, ale teraz w sumie dochodzę do wniosku, że wrzucanie takich rzeczy na mirko jest błędem. Po pierwsze nabijanie się z takich osób chyba nie jest do końca etyczne - nie jej wina, że ma zaburzenia psychiczne. Po drugie teraz już cały wykop zna jej personalia (kolega wyżej nawet nie zamazał danych osobowych), a zatem lada chwila mogą ją zacząć nękać "dla beki" przebywające tutaj s---------y
@SimonKlimek: Ta pani ma ewidentnie zaatakowaną głowę. Mierzenie promieniowania telefonem komórkowym mnie zmiażdżyło. Swoją drogą skarżą się na promieniowanie elektromagnetyczne a sami korzystają z urządzeń które to promieniowanie emitują, także tego.
@StarsThief: babka chora psychicznie nakręca całą grupę... Niezłą musi być wariatką jak nawet nagrywa sąsiadów zraszających rośliny;) ciekawe kiedy się domyślą skąd te lajki;)
źródło: comment_Mb94IIO7P95lxoVPb2G2ELaFjFxmnDAn.jpg
Pobierz@iforgotmypass: Nie, nie moje rejony. Ktoś na mirko raz to zdjęcie wrzucił, to sobie zapisałem
Kraina może nie kończyć się na filmikach ...
http://krainagrzybow.wikia.com/wiki/Garwolin
@StarsThief:
@crystaldragon: Takim samym cudem jak wyborcy PiSu, PO, SLD, PSL itp chodzą wolno bez opieki
źródło: comment_wfvSCw0jIXnALCnNTezOEPoarl6a2oXe.jpg
PobierzMierzenie promieniowania telefonem komórkowym mnie zmiażdżyło.
Swoją drogą skarżą się na promieniowanie elektromagnetyczne a sami korzystają z urządzeń które to promieniowanie emitują, także tego.
źródło: comment_xnQYMMnrr04cjHXSrwM0pT1IhrmIuw4Q.jpg
Pobierzźródło: comment_o1gmN7FTlLNhDEQ6MI4wIKuqe7I8I3pX.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora