Wpis z mikrobloga

@simargl_: W sumie taki ostry to na mirka wygląda xD Młody, smieszek, pewnie na nocnej siedzi. Jak go na prusa zobaczę to szepnę na uszko "usuń konto" xDDDD
  • Odpowiedz
@aikonek: ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dopiero teraz zauważyłem wpis. Ja się wybieram, a tylko z moich kumpli spod Poznania idzie koło 8 osób (o ile nie kręcą). A po tym co słyszę od kumpli tamtych kumpli, to jest spora szansa, że się miło zaskoczycie :P
  • Odpowiedz
@aikonek: My też mamy taką nadzieję, tym bardziej biorąc pod uwagę ile osób mi to odradzało :P. Btw skoro już się odezwałeś- wiesz może, czy jest jakaś szansa na przepisanie kursów z analizy/algebry/metrologii robionej w języku polskim? Czy jest to kategorycznie zabronione ze względu na inny program/język?
  • Odpowiedz
@aikonek: Tak podejrzewałem. Po prostu ostatnio jak rozmawialiśmy, to powiedziałeś, że kursy są napisane od nowa, ale ponieważ nie widziałem nigdzie na waszej stronie planu studiów ani nic innego, to nie mogłem nawet za bardzo sprawdzić czy cokolwiek się pokrywa :P No nic, pójdę w ciemno. O ile się dostanę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@zly_wieczor: siatki godzinowe wrzucałem tutaj już ze dwa razy, a jeśli chodzi o spis kursów - mogę Ci podesłać jeśli chcesz. :) pytaj się stosownego prodziekana, od września będą już nowi (nowa kadencja), więc może na dobry początek coś ugrasz. :)
  • Odpowiedz
@aikonek: Twoje wpisy wszystkie widziałem, to nie jest tak, że kompletnie nie wiem w co się pakuję ;) jeśli masz ten spis kursów gdzieś pod ręką, to byłbym wdzięczny. Do prodziekana też się wybiorę, jak już się dowiem o co konkretnie chcę pytać :P
  • Odpowiedz
@infor7: w poniedziałek zbiera się komisja rekrutacyjna i ustali jakie ostateczne będą limity na poszczególnych kierunkach. Ale jeśli za dużo ludzi się z ECE nie wycofa (bo mogli się np. dostać równocześnie na INF czy AIR), to liczymy na to, że wydział będzie skłonny odpalić trzy grupy po 15 osób, czyli maks. 45.
Do tego z pewnością dojdą obcokrajowcy z erasmusa w trakcie.
  • Odpowiedz
@aikonek: Od znajomego studiującego na innej uczelni słyszałem jak na laboratoriach kilka osób znajduje się przy jednym stanowisku i tak naprawdę jedna coś wynosi bo reszta może co najwyżej przyglądać się. Naprawdę jestem mile zaskoczony ze tak małe grupki tworzycie :D Jak wygląda z akademika mi które znajdują się na grunwaldzkiej? Jest jakaś szansa żeby dostać tam pokój jako pierwszak?
  • Odpowiedz