Aktywne Wpisy
VaizardOmbre +44
Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną.
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Ethernit +352
Dla mnie dorosłość polega na tym, że przestajesz odczuwać radość.
Ma 22 lata i 4 miesiące, w tym wieku Lewandowski dopiero przeszedł do BVB i szybko okazał się tam idealnym obiektem żartów, bo nic mu nie wychodziło, w tym wieku Żurawski miał kilka bramek w Ekstraklasie, a Frankowski 4 we wszystkich rozgrywkach, natomiast Milik:
Na obecnych mistrzostwach:
Gol, asysta, praktycznie bezpośredni udział we wszystkich 3 bramkach drużyny narodowej i strzelenie karnego, pomimo świadomości jak zjedzony zostanie, jeśli tego nie zrobi.
Arek Milik, dla Ciebie ślepy drewniak, który powinien przestać grać w piłkę
#mecz #euro2016 #pilkanozna
Męcząc do znudzenia błąd rumianego sprzed 6 lat
Jeśli napastnik ma sytuacje to w końcu strzeli. Jeden c--j czy bramki będzie strzelał Milik, Lewandowski, Kuba, Pazdan czy kto tam dostanie piłkę.
Milik faktycznie ma potezny potencjal. Mysle, ze najlepiej by bylo z jego stylem, gdyby trafil do ligi hiszpanskiej. Jakby tam poduczyli go precyzji, to z jego kopytem i magicznym wyrastaniem gdzie trzeba moglby byc numerem jeden w europie.
No ale nad celnoscia i chlodem oceny sytuacji musi popracowac.
Dwa lata i będą z niego ludzie.
Komentarz usunięty przez moderatora