Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Cześć, chciałbym napisać o czymś bardzo nietypowym i na sam początek ostrzegam, że tekst jest bardzo długi, nie jest to żadna pasta i mogę popełnic jakieś błędy stylistyczne lub ortograficzne i czasem pisać dość chaotycznie ale mam nadzieję, że przetrwacie tę ścianę tekstu.Postaram się wyjaśnić wszystko w miarę prosto.Prawdopodobnie o tym nie słyszeliście nigdy ale część z was może to potraktować jako taką ciekawostkę, że coś takiego w ogóle istnieje.
Mam dość dziwny f----z zwany makrofilią.W skrócie chodzi w nim o fantazje o osobach które są większe.Rozmiary tych osób mogą wachać się od przykładowo koszykarzy do osób wielkości drapaczy chmur czy nawet jeszcze większych.
W moim przypadku chodzi o kobiety wielkich rozmiarów(jest to „kategoria” zwana giantess) i trochę też o kobiety normalnych rozmiarów ale występujących razem ze zmniejszonymi osobami(shrinking).Jako, że ten f----z występuje głównie(lub tylko?) u mężczyzn to właśnie to są najpopularniejsze odmiany.Z tego co wiem jest jeszcze wersja męska i nawet zwierzęca ale zupełnie mnie to interesuje a wręcz przeciwnie, jest po drugiej stronie tego co mnie kręci więc nie będę się szerzej na ten temat wypowiadał.Wspomniałem o tym, że występuje głównie lub tylko u mężczyzn z tego powodu, że na forach poświęconym temu fetyszowi(tak istnieją takowe i zrzeszają dość sporą liczbę ludzi) są głównie faceci.Zdarzają się dziewczyny ale są to zazwyczaj aktorki(wyjaśnię za chwilę) lub jacyś goście podszywający się pod dziewczyny.
Dojdźmy teraz do dość istotnej sprawy.Ten f----z jest o tyle ciekawy i dziwny ponieważ jest nierealny(widział ktoś gdzieś kobietę wielkości wieżowca? :D) więc dużą część w nim odgrywa wyobraźnia(i w dzisiejszych czasach coraz większą rolę odgrywa technologia).Wygląda to tak, że ludzie tworzą filmy lub kolaże(wklejają przykładowo w photoshopie dziewczynę obok wieżowca).Filmów jest sporo i ich baza stale rośnie, pojawiają się nowe studia, tworzone są coraz bardziej zaawansowane filmy.Jako, że mnie kręcą te wielkie kobiety to jestem w tej bardziej wymagającej publiczności i takie filmy tworzone są z wykorzystaniem green screenów, miniaturowych miast, resoraków.Dodawane są efekty dźwiękowe(wybuchy, kroki) jak i graficzne(ogień, dym, uciekający wklejeni ludzie, czasem czołgi).Niektóre filmy są tak zaawansowane, że praktycznie wszystko jest tworzone komputerowo poza aktorką.
Istnieją też filmiki mniej zaawansowane gdzie przykładowo aktorka trzyma kamerkę i ma to sprawiac wrażenie, ze trzyma Ciebie lub kamerzysta operuje kamerą i wszystko niby jest pokazywane z perspektywy takiego małego człowieczka i wtedy zazwyczaj jest to właśnie ten „shrinking” a akcja rozgrywa się przykładowo w jakims mieszkaniu.Jest to można powiedzieć budżetowa wersja i pochłaniająca mniej czasu w edycji toteż takich filmików jest zdecydowanie więcej.Warto też wspomnieć, że ostatnio coraz większą popularnością cieszy się technologia VR i pojawia się coraz więcej produkcji kręconych specjalną kamerą co pozwala jeszcze lepiej wczuć się w akcję i sprawić abyśmy się poczuli bohaterami filmu.Z tego co wiem, niektórzy też „bawią” się ze swoimi dziewczynami w roleplay(nigdy tego nie robiłem więc szerzej się na ten temat nie wypowiem)
Teraz przejdźmy do można powiedzieć podkategorii związanych z tym co kto lubi.Istnieją zwolennicy gentle(olbrzymka jest łagodna i miła), vore(jest to osobny f----z związany z pożeraniem, tutaj zazwyczaj jest to „pożeranie” wklejonych ludzi, czasem nawet są to figurki[wtedy oczywiście ich nie zjadają naprawdę, dodam w razie wątpliwości]), crush(miażdzenie stopami,piersiami lub pośladkami, w tym wypadku małych ludzi, budynków czy pojazdów) i zapewne jeszcze kilka innych ale te są najpopularniejsze.Warto dodać też, że ten f----z jest powiązany z fetyszem stóp i większość osób będących makrofilami również podniecają stopy.
Chciałbym teraz poświęcić chwilę na opisanie jak zaczęła się moja przygoda z tym fetyszem.Nie mam pojęcia skąd się to u mnie wzięło ale od najmłodszych lat jakoś mnie to kręciło gdy widziałem filmy lub odcinki bajek w których pojawiały się jakieś odniesienia lub sceny związane z olbrzymkami.Być może wy nie zwracaliście na to uwagi, natomiast ja pamiętam takie szczególnie, przełomowe dla mnie tytuły.Mianowicie odcinek Dextera, w którym Deedee po zjedzeniu ciastek rośnie do wielkich rozmiarów i niszczy miasto, film „Kobieta Olbrzym”(angielski tytuł „Attack of the 50 foot Woman” z Daryl Hannah w roli głównej[był to remake bowiem powstał wcześniej jeszcze czarnobiały film o tym samym tytule]) lub scena w „Stary, gdzie moja bryka?” gdzie na koniec filmu kosmitki „łączą się” w jedną olbrzymkę.Filmów lub jakichś scen z gigantkami jest znacznie więcej w tak zwanym mainstreamie, daleko szukac nie trzeba bo przykładowo jest Kingsajz :) ale wymieniał wszystkich nie będę bo miałem podać te kluczowe dla mnie.Koniec więc małej dygresji, przejdźmy do mojej historii.W wieku lat 11 podczas przeszukiwania internetu wpisałem hasło giantess z ciekawości w google.Wtedy doznałem objawienia.Znalazłem popularne forum o tej tematyce i dowiedziałem się, że na świecie są jeszcze tacy sami dziwacy jak ja i nie jestem jedyny, co więcej było ich sporo a ta liczba stale rośnie nawet dziś(mała ciekawostka, według statystyk P-----b hasło „giantess” było najpopularniejszym w roku 2015).Dla 11 chłopca było to czymś naprawdę niesamowitym, odnaleźć grupę ludzi podobnych sobie.Oczywiście było to dość, że tak to ujmę nieodpowiednie dla mnie ponieważ często filmy lub kolaże są +18(nie mówię tu tylko o nagości ale i o różnych scenach erotycznych) ale dziś jestem dorosłym facetem i w sumie nie żałuję swojego odkrycia.
Powiecie mi, że jestem dziwakiem, że jestem nienormalny, zapytacie „Jak może Cie coś takiego kręcić?”.Wiem, że to jest nienormalne, doskonale o tym wiem i nie zaprzeczam temu.W okresie dojrzewania miałem bardzo mieszane uczucia na temat swojego fetyszu, próbowałem jakoś się z tego „wyleczyć” aby być „normalnym” i wytrzymałem jakiś czas ale czegoś mi brakowało a ten rozbrat spowodował powrót mojego fetyszu ze dwojoną siłą.Teraz wiem, że nie ma sensu z tym walczyć i postanowiłem zaakceptować to jaki jestem i dziękuję opatrzności, że nie mam jakiegoś innego bardziej dziwnego lub strasznego zboczenia bo są przykładowo też koprofile.Mimo wszystko nie będę im ubliżał ani żadnym innym ludziom ze zboczeniami bo wiem, że to jest silniejsze od nas samych i mój f----z pozwolił mi to zrozumieć.Mimo jest to dla mnie dziwne tak samo jak wiem, że i dla nich i wszystkich innych mój f----z jest dziwny.Ja go zaakceptowałem ale pozostanie on prawdopodobnie na zawsze moją tajemnicą, taką moją drugą osobowością i nikomu o tym otwarcie i nieanonimowo nie powiem.Prawdopobobnie choć nie na pewno :)
Na koniec chciałbym jeszcze powiedzieć(nie musicie w to wierzć ale piszę anonimowo, po co miałbym kłamać), że jestem mimo wszystko całkiem normalnym chłopakiem, podobno jestem przystojny, zawsze miałem powodzenie u dziewczyn, mam znajomych,dziewcznę(nie wie o moim fetyszu), swoje zainteresowania.Lubię myśleć o sobię jak o jakimś superbohaterze(tak wiem, spore nadużycie :D) w kwestii podwójnej osobowości, z jednej strony zwykły, skromny chłopak a z drugiej dziwak, którego kręcą ogromne kobiety.
Jeżeli dotarliście do tego momentu to chciałbym wam serdecznie podziękować.Mam nadzieję, że dowiedzieliście się czegoś ciekawego.Jeżeli chcecie się czegoś dowiedzieć to pytajcie.
#f----z #s--s #ciekawostki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jestem_legenda: założyłem specjalnie konto ponieważ pisanie przez "wyznania" jest trochę problematyczne i trzeba czekać na zaakceptowanie komentarzy.Filmu nie mogę Ci wysłać przez prawa autorskie ale tak jak kolega napisał sam mozesz poszukac lub obejrzeć całkiem legalnie jeden z dwóch fajnych dokumentów na temat tego fetyszu http://www.tlc.com/tv-shows/strange-s-x/videos/big-love/ jest to tylko fragment ale pokazuje mniej więcej o co w tym biega :) drugi dokument zostal niedawno zrobiony przez playboya ale znalazlem go
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: jak wspomniałem, dość dużo jest materiałów w mainstreamie powiązanych z tym fetyszem co może powodować wzrost pupularności.Przykładowo teraz przypadkowo natknąłem się na teledysk(widziałem go wcześniej) "Boggie Pimps - Somebody to love".Jeżeli ktoś chce to moge podać więcej przykładów ale kolejnym teledyskiem, który może zainteresować jest "Lit - Miserable" z uwagi na to, że olbrzymka tam jest Pamela Anderson :)
  • Odpowiedz
...: Jestem dziewczyną, i też mam ten f----z. I do tego mam 13 lat. Uznawałam to za dziwne, że tam na dole jak oglądałam bajki tego typu co ty opisałeś coś dziwnego się działo. Najpierw dziwne uczucie na bajkach z gigantami, potem jakiś profil na tt z gigantami. Potem wyszukałam to w necie, była jakaś gigantyczna bogata afrykanka, i 2 małe dzieci. Potem była lyekka, a jeszcze później jak zaczęłam poznawać
  • Odpowiedz