Aktywne Wpisy

glider_pro +112
Nadszedł ten dzień. Pożegnałem po trzech sezonach Streetfightera V2 i przesiadłem się na większego brata V4S. Pijcie ze mną kompot mireczki i do zobaczenia na drogach i torach🤙
#motocykle #motoryzacja
#motocykle #motoryzacja
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Toxicat13 +3
Mam blisko 30 lat. Większość dorosłego życia byłam sama. Nie potrafię nawiązać bliskiej relacji, pomimo tego, że jestem ekstrawertykiem. Nie potrafię nikomu zaufać - bo czuje, że mężczyźni traktują mnie przedmiotowo. Nie narzekam na brak meskiej atencji - ale czuję, że jest to uwaga, która ma wyłącznie doprowadzić do sytuacji łóżkowej. Jak uwierzyć, że nie wszyscy faceci to dupki? Iks de.
#samotnosc #chcepogadac
#samotnosc #chcepogadac

http://jsbin.com/fisati/edit?html,js,output
Chcę z robić sobie takiego buildera, że klika sie przyciski i dodają się elementy do strony, taki site-builder.
Wszystko fajnie, tylko gdy klikam przycisk, to nie moge przekazac funkcji parametru:
Add Block
addComponent: function () {
_this.setState(
__{ components: this.state.components.concat() }
)
}
czyli po kliknieciu przycisku, ustawiam nowy state ktory rowna sie obecny state + element, w przykladzie dalem staly komponent, czyli ktory jest zwyklym divem
ale jak chce troche urozmaicic te funkcje i podawac element za pomoca parametru, to tworzy mi sie nieskonczona petla:
addComponent: function (el) {
this.setState(
__{ components: this.state.components.concat(el) }
_)
}
)}>Add Block
to robi sie nieskonczona petla, probowalem z bind(this) ale cos nie idzie, help
chce zeby ta funkcja:
addComponent: function () {
this.setState(
{ components:
o cos takiego ci chodzi