Aktywne Wpisy
o__0 +507
Moryc_Jajko +102
Czemu wszystkie kobiety w sporcie ubierają się jak prostytutki?
Czemu nie jak mężczyźni, normalnie na sportowo?
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #takaprawda
Czemu nie jak mężczyźni, normalnie na sportowo?
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #takaprawda
Mireczki i Mirabelki, jeśli szukacie porządnych, skórzanych rękawiczek które mają być z Wami na lata - dajcie zarobić temu wspaniałemu człowiekowi :) Warto, bo wykonaniem przewyższają to co widzę w sklepach, pełna personalizacja, a różnica w cenie nie jest dramatyczna. Jeśli przyjazd jest niemożliwy wydaje mi się że mistrz przewiduje możliwość wysłania miary przez internet - przez telefon może poinstruować co i jak.
#modameska #rekawiczki #ubierajsiezwykopem #bespoke
@Xune: gratuluję - też mam samochodówki od p. Jamrozińskiego, choć zamawiane online :) Pokaż zdjęcie przede wszystkim…
@lubielizacosy: po to, żeby nie ślizgały się po kierownicy. Nawet jeśli dłoń się poci to rękawiczka się wręcz klei do kierownicy. Ja mam problem z potliwością dłoni w każdych warunkach. A przy optymalnej temperaturze w rękawiczkach bez podszewki dłoń się nie poci, bo skóra doskonale oddycha - jest to
@kapuczinho:
A poważnie, to np. moja mama jeździ w rękawiczkach Citroenem C3.
@kapuczinho: Wychodzę z założenia że jeśli będziesz się tym ciągle przejmował to nie będą pasowały. Nie przejmuj się czy to Opel, przejmuj się czy to czysty Opel. Nie zamierzam kupić oldtimera żeby pasował do rękawiczek (zamierzam dlatego że są
@Gom3z: Ci rzemieślnicy starej daty mają do opowiedzenia wiele wspaniałych historii :) Nie wspominam nawet o ogromnej wiedzy praktycznej (chociaż czasem przedawnionej). Zdecydowanie wolę zostawić parę złotych u lokalnego rzemieślnika niż wielkiej sieciówki - tam gdzie mogę sobie na to pozwolić oczywiście. W Lublinie kupiłem u czapnika kaszkiety, chociaż w sumie ani razu nie założyłem - jak tylko odwiedziłem zakład mistrza (który