Wpis z mikrobloga

Czy ktoś z was używał może preparatu "Intra"? Potrzebuje zasięgnięcia opinii, czy ten "preparat" to ściema, czy też naprawdę pomaga. W Internecie prawie zero opinii. Pytam, ponieważ moja babcia ma nawrót raka p----i i od jakiegoś czasu przyjmuje właśnie to coś z polecenia jakiejś znajomej, a butelka kosztuje prawie 166 zł za butelkę 950 ml. Wydaje mi się, że to klasyczna próba żerowania na czyjejś chorobie, ale może ktoś wie lepiej niż ja.

Tutaj jakaś stronka poświęcona właśnie temu: http://www.intra-ziola.pl/

#medycyna #paramedycyna #kiciochpyta
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bedzio155: to chyba cos jak alveo... sciema. Ale pamietaj ze jesli babcia wierzy ze to jej pomaga to nie wolno jej tego odbierac. psycha jest wazna w powrocie do zdrowia! ale czy babcia "normalnie" sie leczy u onkologa?
  • Odpowiedz
@bedzio155: Oczywiście, że działa - oczyszczająco na kieszeń. Jeżeli ktoś wierzy, że pokona nowotwór zestawem specjalnie dobranych ziół, to sorry, ale należy mu się taki podatek.
Jedyna dobroć z niego płynąca to może lepsze samopoczucie, apetyt i zredukowanie niedoboru jakiś mikro-elementów. Ale to da się zrobić preparatami witaminowymi, które są 5x tańsze.
  • Odpowiedz
@Naciass: @Nasu: @blend: babcia leczy się normalnie u onkologa. Z tym, że przyjmuje to coś codziennie co 2,5 h, nawet w nocy mama ją budzi, by jej podać intrę budząc ją w nocy. Ktoś z rodziny się na ten preparat napalił i co jakiś czas zamawia cały karton dla babci wydając ponad 900 zł, ale to g---o daje. Dlatego pytam. Od samego początku czułem, ze to
  • Odpowiedz
@bedzio155: jesli jej to psychicxnie pomaga to niech bierze, ale moze bez wstawania w nocy. Lepiej niech spi i sie regeneruje :) jak chce sie wspierac natura to lepiej pic sok z brzozy, kupic wyciskacz/sokowirowke i dawac babci soki prawdziwe. Zdrowia dla babci!!
  • Odpowiedz
@bedzio155: Powiem raz i porządnie: ściema, wywalanie kasy w błoto i niepotrzebne budowanie nadziei. Lepiej za te kilkaset złotych wysłać babcię do sanatorium.

@
  • Odpowiedz
  • 0
@bedzio155: ogolnie ostatnimi czasy jest jakis wysyp cudownych paramedykamentow rozprowadzanych w dziwne sposoby... kiedys nyl tylko doppel hertz a teraz alveo, ajuna, to o czym rozmawiamy a niedawno znajomy mnie namawial na rozprowadzanie jakichs cudownych konfitur. wszystko w zwiariowanych cenach
  • Odpowiedz
@bedzio155: @pepone: podał skład a z suplementami jest ten problem, że nie ma obowiązku podawania nawet dawek, więc nawet jeśli byłoby tam coś co mogło by pomóc (a czegoś takiego nie widzę) to i tak nie wiadomo w jakiej dawce. Takie preparaty to jedna wielka ściema i tak jak napisałeś żerowanie na ludziach chorych. Obrzydliwe.
  • Odpowiedz