Wpis z mikrobloga

@LibertyPrime: Ej ale muszę wam powiedzieć że gdyby nie #gownoburza na wykopie to bym nawet tego nie zauważył. Może dlatego że nie zawsze ortodoksyjnie używam AdBlocka i nauczyłem się ignorować reklamy. Dopiero przed chwilą musiałem specjalnie wejść na YT by zobaczyć to obsrane kakaowe pedalskie serduszko.
  • Odpowiedz
Po czymś takim chętnie bym się przerzucił na konkurencje. Problem w tym, że oni nie mają żadnej wartej wspomnienia konkurencji. Korzystają ze swojego monopolu wciskając ludziom taki kał.

@LibertyPrime: Przecież na wolnym ryneczku nie ma czegoś takiego jak monopol, co ty p--------z
  • Odpowiedz
@lunaria: Jeżeli można - a przeszkadzało by ci pchanie wszędzie krzyża, wizerunku jezusa itd. (mnie na przykład tak), albo sierpa i młota? Podobnie jest z tęczami, półksiężycami czy innymi politycznie oraz religijno-zaangażowanymi znakami. Robi się syf w przestrzeni publicznej. Słabo argumentujesz niestety. Generalnie pchanie tych symboli wszędzie od zawsze było metodą indoktrynacji, nie ważne czyje by one nie były. Ta akcja, podobnie jak jakieś 'nie wstydzę się jezusa' czy podobne,
  • Odpowiedz
@Ssssssssindriiiiiiiiiiiiiii: Oczywiście że nie. Sam uważam ją za głupią. Nie rozumiem jak można być dumnym z bycia skrzywionym.

Cieszę się jedynie że prywatny serwis może promować co tylko zechce. Jestem prawicowcem więc mnie to cieszy ogromnie. Śmieszą mnie lewacy (tu nie wycieczka do Ciebie), którzy chcą instruować Google na temat tego co ma wyświetlać i promować.
  • Odpowiedz