Wpis z mikrobloga

Macie takich znajomych, których znacie jedynie z ksywki / nazwiska (ale nie znacie imienia)?

Jak wyżej

• Tak 70.8% (1759)
  • Nie 23.1% (573)
  • Sprawdzam / nie mam znajomych 6.1% (152)

Oddanych głosów: 2484

• 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@niekumam: Miałam kiedyś koleżankę, na którą wszyscy mówili Babcia i nikt nie pamiętał dlaczego. Nie pamietalam nigdy jak ma na imię i jak dzwoniłam domofonem i odbierala mama..
- Dzień dobry, czy Babcia wyjdzie na dwór?
- Dzien dobry, tak tak juz ją wolam.. Maja, do Ciebie!
  • Odpowiedz
@niekumam: Przez dwa lata odrzucałem kumpla zaproszenie na FB, miał profil bez zdjęcia. Widzieliśmy się prawie co weekend a imienia i nazwiska nie kojarzyłem. W sumie nie tylko ja, kilku znajomych było tak samo zaskoczonych jak się zapytał czemu nikt nie przyjmuje jego zaproszeń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@niekumam: Kiedyś kumpel który siedział ze mną w ławce na polskim jak wpadł do mnie na chatę i mu odtworzył raz mój starszy zapytał czy jest wodzik, bo zapomniał jak mam na imię. A że mój starszy jest niezły śmieszek i też tak na niego wołali odpowiedział: "Jestem, o co chodzi?"
  • Odpowiedz
@niekumam: Coolstory z mojej dalszej rodziny. Była sobie kobieta. Całe życie dla wszystkich znajomych i połowy rodziny Ania. Rodzice i drugie pół rodziny mówili na nią Aga. Jej rodzony brat po 20 latach dowiedział się, że jego siostra ma w dowodzie imię Asia...
  • Odpowiedz