Wpis z mikrobloga

Co myślicie nad stworzeniem zoo locka z Leeroyem i Gormokiem lub N'zoth paladyna z N'zotem i Cairne Bloodhoof. Jak się sprawdzają? Ogólnie gram C'thun kapłanem ale powoli mi się nudzi i wiem że mam duże kłopoty z N'zotami bo z zoo idzie jakoś sobie poradzić. Waham się między tymi dwoma opcjami legend ( Tiriona Sylvane już mam jbc) ()
  • Odpowiedz
@MeridasMeridowski: Zamiast isc w budżetowego n'zoth pala może by było lepiej zrobić "cały" deck z internetu. Zoo obecnie jest calkiem niezłe ale tak jak napisałem midrange hunter sobie dobrze radzi na ladderze. Potrzebuje 2 epicków wiec to nie jest taki problem
  • Odpowiedz
Tylko sęk w tym że mam już dużą część kart głównie brak mi legend do już drogich deków. Wiem, że mogę robić większość tanich deków ale chciałbym sięgnąć po te droższe ze wszystkimi potrzebnymi legendami.
  • Odpowiedz
@MeridasMeridowski: Ostrzegam - pograsz aggro shamanem albo zoolockiem kilka dni i znudzi ci się tak, że będziesz żałował pyłu xD Drabina jest tak przeładowana tymi deckami, że szok, mam zoolocka i aggro shamana (midrange też) i powiem tak - nudniejszych decków nie uświadczysz w tej chwili. Jeżeli chcesz nim pełznąć do legendy, to i tak lekko nie będzie, bo staniesz w większości przeciwko lustrzanym odbiciom swojego decku xD
  • Odpowiedz
@Finsky: Wczesniej pisalem, ze moge zrobic takie decki bez problemu lecz chce isc w te drozsze, a nie pospolite ktory kazdy moze miec (winrate 50%) Mam juz duzo kart i 3200 wolnego pylu i chce zrobic jakies drogie ciekawe decki np. E'nzoth paladyn, freez mage cos drozszego, a nie totem, agrro szaman lub midrange hunter ,,bieda decki'' ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mam wszystkie przygody: Tiriona, Sylvane,
  • Odpowiedz
  • 0
@MeridasMeridowski: hmm a może miracle rouge, nzoth pal jest spoko, ale klepia go wszystkie aggro jak nam ręką nie podejdzie do 3 tury.
ps. mid hunter jest fajny, dobry obecnie na wszystko, na aggro i Control
  • Odpowiedz