Wpis z mikrobloga

ktoś miał halucynacje po 5 dniach bez snu? ja idę na rekord. mam nabite 10 dni, ale chcę zrobić 11.
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szpilka: @Al_Bundy: Ja nie spałem kiedyś 3 dni i to było jedno z gorszych przeżyć. Zasypiałem na siedząco, byłem tak wycieńczony, że nie mogłem ustać. Zasnąłem nawet nie wiem jak i nie wiem jak gdzieś na fotelu, rodzice obudzili mnie lejąc po gębie bo myśleli, że po dopalaczach jestem xD Ogólnie nie polecam tego stanu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Szpilka: Piszesz do nas zza grobu?
Ja kiedyś nie spałem przez 86 godzin, po czym usnąłem w pierwszym miejscu, w którym mogłem usiąść, czyli w busie.
  • Odpowiedz
po kilku baardzo krótkich nocach i kolejnej zarwanej, gdy zamykałem oczy czekając w kolejce, słyszałem jakieś szepty - z otwarciem oczu milkły. Nigdy więcej.

@Szpilka:
  • Odpowiedz
@Al_Bundy: Potwierdzam, raz spróbowałem i po 70 godzinach bez snu nie ogarniałem przechodzenia przez ulicę XD Ogólnie nie wiele pamiętam, wiem tyle, że zasypiałem idąc po schodach.
  • Odpowiedz
@Szpilka: bzdury gadasz. Miałem zaburzenia snu przy epizodzie depresyjnym, 3 dni nie spałem - co chwilę wpadałem w otępienie i kilkusekundowe okresy snu. Widziałem plamy, powidoki, rozmazywał mi się obraz. Halucynacje słuchowe też miałem. Nie byłem w stanie zrobić czegokolwiek - jak próbowałem wstać to prawie się przewracałem. Nikt nie jest w stanie 10 dni bez przerwy nie spać. Kompletna bzdura
  • Odpowiedz