Aktywne Wpisy

breakdown1 +2
Chodzi mi po głowie, by wziąć tani kredyt 10k (oddajesz 10,4k) by wykorzystać je na giełdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiem, że co do zasady jest to głupi pomysł i nie powinno się tak robić, ale czy na pewno?
Zarobki mam dość duże, kilkanaście tysięcy, zobowiązania mam małe. Problem w tym, że miałem ostatnio sporo wydatków, sporo też zainwestowałem, kolejne wydatki przede mną, ustawione wakacje, dwa wyjazdy itp. W konsekwencji wiem, że
Wiem, że co do zasady jest to głupi pomysł i nie powinno się tak robić, ale czy na pewno?
Zarobki mam dość duże, kilkanaście tysięcy, zobowiązania mam małe. Problem w tym, że miałem ostatnio sporo wydatków, sporo też zainwestowałem, kolejne wydatki przede mną, ustawione wakacje, dwa wyjazdy itp. W konsekwencji wiem, że

Defined +47
w tym miesiącu awansuję do klasy średniej, te rzeczy są in progress
☐ najmę mieszkanie zamiast pokoju
☐ ekspres do kawy (na raty)
☐ termomix (na raty)
☐ odkurzacz dyson (na raty)
☐ dieta pudełkowa
☐ najmę mieszkanie zamiast pokoju
☐ ekspres do kawy (na raty)
☐ termomix (na raty)
☐ odkurzacz dyson (na raty)
☐ dieta pudełkowa

dzięki @Aerodeckvv za sugestię wrzucenia do osobnego postu, zobaczymy ile osób się zainteresuje
#samochody #motoryzacja #czarneblachy
źródło: comment_iIZXQmWqlVvaw9ZydXg06oSl6rP052qP.jpg
Pobierz@RolnikSamWdolinie: To moje dzieciństwo. Razem z bratem ciotecznym - lub kuzynem jak kto woli - bawiliśmy się wewnątrz stodoły, na wsi, w starym maluchu dziadka odgrywając momenty z tego serialu.
Ssanie służyło jako przygotowanie do zmiany z czerwonego do szarego vipera, a rozrusznik do dokonania tego.
Oj mirki, aż się łezka w oku kręci. (╯︵╰,).
Sam mam zamiar stać się kiedyś posiadaczem jednego, ale możliwe że wymaga to przeprowadzki do usa, bo nie widzę jak jeździć tym gdzieś poza stanami albo dubajem... Wiem, że wiele ludzi to robi, ale moim zdaniem to męczarnia.